Udžbenici

‹ Nazad na Početnu

Udžbenici


SAMO 3 KLIKA DO UDŽBENIKA


Niste sigurni koji udžbenici će se koristiti u školskoj 2018-19. godini u osnovnoj školi koju pohađa vaše dete? Ne brinite. Jednostavan pretraživač* po nazivu škole, mestu i razredu pronalazi popis udžbenika koje odmah možete naručiti! Pretraga je konfigurisana po zvaničnom spisku Ministartsva prosvete odobrenih i korišćenih udžbenika po svim školama u Srbiji. Ukoliko se rezultati pretrage ne podudaraju sa spiskom koji ste dobili u školi, udžbenike sa Vašeg spiska možete potražiti pretragom po razredu i predmetu - imamo u ponudi sve udžbenike vodećih akreditovanih izdavača!

VAŽNA NAPOMENA ZA 1. I 5. RAZRED: Zbog promene nastavnog plana i programa za 1. i 5. razred osnovne škole, od naredne školske 2018/19. za ove razrede koristiće se novi udžbenici. Novi udžbenici za ova dva razreda dostupni su za naručivanje preko našeg sajta i u našoj knjižari CENTAR u Beogradu, ul. 27. Marta br. 43. Udžbenike možete odabrati i naručiti na stranicama udžbenika za 1. I 5. razred odabirmo razreda u sekciji OSNOVNA ŠKOLA ispod ovog teksta, ili u meniju sa leve strane. Zbog kratkog roka za ažuriranje baze, automatski odabir udžbenika “u 3 koraka” pomoću našeg pretraživača po mestu, školi i razredu za ove razrede trenutno nije moguć.

Kupite udžbenike u tri jednostavna koraka!

     1.  Izaberite školu i razred koji pohađa vaše dete

     2.  Označite udžbenike koje želite da kupite

     3.  Ubacite izabrane udžbenike u korpu i izaberite način plaćanja
 

Načini plaćanja:

     1.  Online platnim karticama ili pouzećem

     2.  Opštom uplatnicom putem e-bankinga ili na šalterima pošte i banaka

     3.  Online rezervacija udžbenika uz mogućnost njihovog preuzimanja i plaćanja do 6 rata u Data Status knjižari CENTAR na adresi 27. marta br. 43 (kod Poštanske štedionice)

Za kupovine preko 3.000 dinara isporuka je besplatana na teritoriji cele Srbije. Rok isporuke je do 7 dana od potvrde porudžine, ali u zavisnosti od raspoloživosti artikala može biti i kraći - u proseku 3-4 radna dana od potvrde porudžbine. 


*na osnovu zvaničnog Kataloga odobrenih udžbenika za osnovnu školu Ministarstva prosvete Republike Srbije.

Poštovani,

Zbog promene nastavnog plana i programa za 1. i 5. razred osnovne škole, od naredne školske 2018/19. za ove razrede koristiće se novi udžbenici.

Proces ažuriranja rezultata izbora novih udžbenika za ove razrede po školama je još u toku, pa izdavači još uvek nisu u mogućnosti da isporučuju svoje udžbenike po novom nastavnom planu i programu za 1. i 5. razred osnovne škole.

Dok ne dobijemo potpune informacije od izdavača i Ministarstva prosvete, nećemo biti u prilici da ponudimo udžbenike za 1. i 5. razred osnovne škole.

Ukoliko ste zainteresovani da Vas obavestimo kada udžbenici za ove razrede budu dostupni, molimo Vas da nam ostavite sledeće podatke na i-mejl skola@datastatus.rs

  • 1. Ime i prezime kupca
  • 2. Kontakt telefon
  • 3. Kontakt e-mail
  • 4. Spisak potrebih udžbenika - naziv udžbenika, autor, izdavač (kao attachment, ili u telu poruke)
  • 5. Mesto
  • 6. Naziv škole

I ove godine, za sve naše kupce kompleta udžbenika obezbedili smo posebne pogodnosti u vidu poklona i specijalnih popusta na školski pribor iz naše ponude. Akcija počinje 30.06.2018. godine

Pretraga po školama

Osnovna škola

Gimnazija

Srednje stručne škole