Dijeta : istina i laži

Dijeta : istina i laži

Melodi Šenfeld

ISBN 9788674787496
Godina Izdanja 2021
Izdavač Data Status dostupno odmah
Cena na sajtu sa PDV-om: 1.190,00 din.
Dodaj u korpu Dodaj u listu želja
Dostupno u prodajnom objektu

Jednostavno rečeno, mršavljenje je komplikovano. Ne postoji jedno rešenje koje uspeva kod svakog. Srećom, knjiga Dijeta – istine i laži raščišćava svu tu zbrku, pružajući praktične smernice u odabiru režima ishrane koji će vam omogućiti da efikasno i bezbedno izgubite višak kilograma i tu težinu održite. Naći ćete odgovore na ova veoma važna pitanja:

– Šta je osnovni koncept uspešnog plana za mršavljenje?

– Sa kakvim poteškoćama biste mogli da se suočite?

– Kako da „prosejete” reklame za popularne dijete da biste došli do istine?

Uz preko 200 korišćenih izvora videćete kako nauka objašnjava biološke, genetske i psihološke komponente koje otežavaju gubljenje kilograma. Saznajte prednosti i mane 12 popularnih načina ishrane, kao što su keto ishrana, ishrana sa niskim unosom ugljenih hidrata, ishrana sirovim namirnicama i čišćenje, kako biste mogli da shvatite da li vam neka od njih odgovara. Primenite izvodljive strategije za planiranje ishrane kao i planiranje obroka po savetu licenciranog dijetetičara kako biste iznašli rešenje za svoj način života i ciljeve. Saznajte od klijenata kakvi su im praktični saveti pomogli da promene način života kako bi smršali i održali težinu.

Ne postoji čarobna formula za dijetu, plan obroka, ili jedan model koji će svima odgovarati i pomoći da postignu svoje ciljeve u gubljenju kilograma, ali Dijeta – istine i laži pouzdan je, na činjenicama utemeljen vodič, koji vam je potreban da nađete baš onaj pristup kakav će kod vas da bude delotvoran.

*Ako tragate za nekakvim „Nenadmašnim univerzalnim priručnikom za vežbanje pomoću kojeg ćete preko noći smanjiti veličinu odeće za ceo broj i dobiti pločice na stomaku”, ovo nije knjiga za vas. Ako ste zbunjeni mnoštvom informacija, ako ste bezuspešno držali milion dijeta, ako na umu imate neki određen način ishrane i želite da saznate nešto više o tome, ili jednostavno volite da čitate o nauci ishrane – onda bi ovo i te kako mogla biti knjiga za vas.

*„Najbolja dijeta” nije univerzalan način ishrane koji svima odgovara. Najbolja dijeta je ona koje semožete pridržavati celog života.

*Pronaći način ishrane kojeg ćete moći da se pridržavate do kraja života jednako je otkriću ćupa sa zlatom na kraju duge. Dok je ćup sa zlatom mit, konačni pronalazak odgovarajućeg režima ishrane nije. Ali potrebno vam je malo pomoći kako biste odvojili istine od laži. Ova knjiga će vam tu pomoć pružiti.

 

  • Sadržaj
  • Elektronski dodatak
  • Detalji
  • Utisci korisnika
Autor Melodi Šenfeld
ISBN 9788674787496
EAN 8674787495
Godina izdanja 2021
Izdavač Data Status
Broj stranica 212
Format i dimenzije 170 x 240 mm, mek povez