Mentalni trening za sportaše

Mentalni trening za sportaše

Terry Orlick

ISBN 9789536730018
Godina Izdanja
Izdavač GOPAL d,o,o, trenutno nema na zalihi / rok isporuke 30-60 dana
-10%
Cena na sajtu sa PDV-om: 1.251,00 din. 1.390,00 din. ušteda: 139,00 din.
Obavesti me kada ovaj proizvod postane dostupan.
Dodaj u listu želja
Dostupno u prodajnom objektu

Bez obzira da li ste vikend-sportaš ili ozbiljan natjecatelj knjiga Mentalni trening bit će vam koristan vodič do vaših sportskih ciljeva.
Mentalni trening pomaže vam da u kratkom vremenu usvojite pozitivan stav koji “obične” sportaše pretvara u pobjednike ... kako na natjecanjima, tako i u svakodnevnom životu. Naučit ćete kako postati predaniji, kako svladavati zapreke na putu do uspjeha i postići veće profesionalno, pa i životno zadovoljstvo.
Ovo je knjiga koju moraju pročitati svi sportaši, treneri i sportski psiholozi koji žele razraditi pobjedničke strategije; također i svi poslovni ljudi koji žele osvojiti tržište načinom na koji to čine vodeći svjetski sportaši, ali i za roditelje koji žele bolje razumjeti svoje dijete i pomoći mu da napreduje kako u sportu kojim se bavi, tako i u životu općenito.
Ova veoma popularna knjiga istaknutog sportskog psihologa doživjela je potpuni preobražaj u odnosu na prvo izdanje od prije jednog desetljeća. Novo izdanje sadrži ne samo savjete koje svakom sportašu mogu pomoći da u sportu i životu postigne svoji maksimum, već i stvarna iskustva koja je autor proživio zajedno sa sportašima i trenerima s kojima je radio.
Autor, bivši gimnastički prvak i trener koji je stotinama sportaša pomogao da otkriju svoje stvarne mogućnosti na terenu i van njega, uistinu i živi u skladu s načelima koja zastupa u knjizi. Zbog svoje topline i pronicljivosti Terry Orlick je inspiracija svim sportašima  i nesportašima koji nastoje dostići vrhunac.

  • Sadržaj
  • Elektronski dodatak
  • Detalji
  • Utisci korisnika
Autor Terry Orlick
ISBN 9789536730018
EAN 9536730014
Godina izdanja
Izdavač GOPAL d,o,o,
Broj stranica 187
Format i dimenzije 170 x 242mm mek povez