Servis - čišćenje organizma

Servis - čišćenje organizma

Dr Milovan Milošević

ISBN 9788660100063
Godina Izdanja 2019
Izdavač Admiral books dostupno odmah
Cena na sajtu sa PDV-om: 1.430,00 din.
Dodaj u korpu Dodaj u listu želja
Dostupno u prodajnom objektu

Ovo je, prevashodno, medicinska knjiga, priručnik, iz koga možete naučiti da budete zdravi, vitalni, a shodno tome, i srećni i dugovečni. U njoj su sabrana znanja i iskustva naroda i pojedinaca, iz preko dvestotine naslova, koje je autor objedinio i proučio za poslednjih tridesetak godina, od kada živi zdrav život, zdravo se hrani i bavi se zdravstvenim problemima ljudi koji mu veruju. U knjizi dominiraju saznanja iz tri medicinske oblasti: gastroenterologije, nutricionizma i gerontologije.
Autor knjige je doživeo potpunu transformaciju u svom načinu života, od klasičnog hedoniste do uzornog vegetarijanca. I više od toga!!!
Prelazeći potpuno na nov način ishrane, usvojio je mnoga znanja moralnih zakona, preko Mojsijevih tekstova, do preporuka poznatih nutricionista, a sve u cilju čišćenja duše i tela. Izbegao je operaciju na srcu koja mu je preporučena od najuvaženije medicinske kuće bivše nam države, i umesto operativnog načina lečenja, prihvatio nov način ishrane, od velikih znalaca preporučene − Paket hrane i gladovanja, a sve radi čišćenja organizma – servisiranja, koje je, prema autoru, uslov dugog i zdravog života!

  • Sadržaj
  • Elektronski dodatak
  • Detalji
  • Utisci korisnika
Autor Dr Milovan Milošević
ISBN 9788660100063
EAN 8660100069
Godina izdanja 2019
Izdavač Admiral books
Broj stranica 262
Format i dimenzije 160 x 240 mm, mek povez