O čemu moje dijete razmišlja

O čemu moje dijete razmišlja

Richard Woolfson

ISBN 9789531787116
Godina Izdanja 2006
Izdavač Naklada Ljevak dostupno odmah
-10%
Cena sa PDV-om: 1.926,00 din. 2.140,00 din.
Dodaj u korpu Dodaj u listu želja
Dostupno u prodajnom objektu

U trenutku kada beba stigne na svijet, njen mozak je, s više od bilijun moždanih stanica, već uvelike umrežen za razmišljanje. Što više razumijete njezine misli, to bolje, jer to će vam pomoći da je bolje upoznate i odredite što voli, a što ne, kao i koje igre i aktivnosti voli više od drugih. Nema sumnje da je vaša beba u stanju misliti davno prije no što progovori ijednu riječ.

No, postoji još jedan razlog zbog kojega je važno znati o čemu vaša beba razmišlja: naime, podraživanje i iskustva koja beba prima igrajući se u svojem najranijem djetinjstvu glume veliku ulogu u razvitku kapaciteta njezina mozga. Ako znate o čemu razmišlja, znat ćete kako je potaknuti, kako je podražiti i kako dodatno proširiti njezinu sposobnost razmišljanja.
Kada djeca postaju svjesna svojih vlastitih razmišljanja?
Zašto djeca pobjesne u samo 10 sekundi?
Što je malenima smiješno?
Ako ste se ikada pitali što pokreće malene i zašto reagiraju na određeni način, tada je ova knjiga napisana upravo za vas.Objašnjava funkcioniranje dječjeg uma, od novorođenčeta do trogodišnjaka, pokazuje kako očitati govor tijela koji se stalno razvija, pokriva sve vidove ponašanja beba i mališana, obogaćena je novim istraživanjima i korisnim savjetima.

Dr. Richard Woolfson je dječji psiholog, pisac i radio/tv komentator. Za mnoge novine i časopise piše o dječjem razvoju i autor je mnogih knjiga, uključujući "Svijetli početak", "Zašto djeca to rade?" i " Čavrljanje".

  • Sadržaj
  • Elektronski dodatak
  • Detalji
Autor Richard Woolfson
ISBN 9789531787116
EAN 9531787115
Godina izdanja 2006
Izdavač Naklada Ljevak
Broj stranica 144
Format i dimenzije 190 x 235mm, mek povez