Otorinolaringologija i kirurgija glave i vrata

Otorinolaringologija i kirurgija glave i vrata

Vladimir Katić

Drago Prgomet i suradnici

ISBN 9789533031330
Godina Izdanja 2009
Izdavač Naklada Ljevak dostupno odmah
Cena na sajtu sa PDV-om: 5.141,00 din.
Dodaj u korpu Dodaj u listu želja
Dostupno u prodajnom objektu

Djelo je namijenjeno polaznicima diplomske i poslijediplomske nastave, a za pojedine dijelove knjige zanimanje će zasigurno naći specijalizanti i liječnici obiteljske medicine te drugih struka u primarnoj zaštiti.

Priručnik je rezultat rada 18 autora, liječnika otorinolaringologa iz Klinike za bolesti uha, nosa i grla Kliničkog bolničkog centra Zagreb. Urednici Vladimir Katić i Drago Prgomet radi preglednosti su knjigu podijelili u devet cjelina i više od stotinu poglavlja. Gradivo je aktualno, moderno i zasnovano na medicini utemeljenoj na dokazima.

Urednici su opseg priručnika prilagodili nastavnom tekstu, oslobađajući ga u najvećoj mogućoj mjeri od nepotrebnih informacija. Djelo je svedeno je na postavke nužne za vođenje dobre prakse u radu iskusnog liječnika, a pritom je i naputak za mlade liječnike o sadržajima koje treba savjesno proučiti i poznavati. Spoznaje iznesene u ovome nastavnom tekstu temelje se na dugogodišnjim kliničkim iskustvima i znanstvenim istraživanjima Klinike za bolesti uha, nosa i grla i kirurgiju glave i vrata KBC-a Zagreb i odlično komuniciraju s najboljim domaćim i međunarodnim dostignućima.

Pri odabiru i prikazu gradiva težište je na područjima struke u kojima je očit napredak u kliničkoj praksi i liječenju.

  • Sadržaj
  • Elektronski dodatak
  • Detalji
  • Utisci korisnika
Autor Vladimir Katić, Drago Prgomet i suradnici
ISBN 9789533031330
EAN 9533031336
Godina izdanja 2009
Izdavač Naklada Ljevak
Broj stranica 395
Format i dimenzije 170 x 240 mm, tvrd povez