Langmanova medicinska embriologija,10. izdanje

Langmanova medicinska embriologija,10. izdanje

W. Thomas Sadler

ISBN 9789530315761
Godina Izdanja 2009
Izdavač Nova školska knjiga dostupno odmah
Cena na sajtu sa PDV-om: 5.562,00 din.
Dodaj u korpu Dodaj u listu želja
Dostupno u prodajnom objektu

Knjiga je prijevod engleskog originala (10. izdanja) i primarno je namijenjena dodiplomskoj i poslijediplomskoj nastavi na hrvatskim medicinskim fakultetima, ali može biti i dopunsko štivo na fakultetima biomedicinskog područja te na biološkim odsjecima prirodoslovno-matematičkih fakulteta u Hrvatskoj. Prijevod 10. izdanja, s rezultatima najnovijih znanstvenih istraživanja, bitan je doprinos obrazovanju studenata. Autor djela bivši je profesor stanične biologije i anatomije iz SAD-a dr. Thomas W. Sadler, a urednici hrvatskog izdanja i prijevoda na hrvatski jezik su prof. dr. sc. Želimir Bradamante i prof. dr. sc. Đurđica Grbeša sa Zavoda za histologiju i embriologiju Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. 
Knjiga se sastoji od 20 poglavlja te od dodatka s odgovorima na pitanja povezana s kliničkim poremećajima koji se pojavljuju tijekom čovjekova razvoja, razvrstanih po poglavljima. U dodatku je i rječnik ključnih riječi koji daje definiciju osnovnih embrioloških pojmova. Na kraju knjige je naveden popis preuzetih slika i tablica s njihovim izvorima kao i kazalo pojmova korištenih u knjizi. Knjiga ima oko 400 stranica, 402 slike i 13 tablica. 
Djelo opsegom i sadržajem potpuno odgovara udžbeniku embriologije na medicinskim fakultetima u Hrvatskoj, Stomatološkom i Veterinarskom fakultetu u Zagrebu, te na biološkim odsjecima prirodoslovno-matematičkih fakulteta u Hrvatskoj.

  • Sadržaj
  • Elektronski dodatak
  • Detalji
  • Utisci korisnika
Autor W. Thomas Sadler
ISBN 9789530315761
EAN 9530315767
Godina izdanja 2009
Izdavač Nova školska knjiga
Broj stranica 374
Format i dimenzije 177 x 252mm, mek povez