Kako deci postaviti granice i pri tom sačuvati živce

Kako deci postaviti granice i pri tom sačuvati živce

Najdžel Lata

prevod sa engleskog Kornelija Odri Rakić

ISBN 9788686653604
Godina Izdanja 2011
Izdavač PSIHOPOLIS INSTITUT d.o.o trenutno nema na zalihi / rok isporuke 30-60 dana
Cena na sajtu sa PDV-om: 1.100,00 din.
Obavesti me kada ovaj proizvod postane dostupan.
Dodaj u listu želja
Dostupno u prodajnom objektu

Ima toliko jednostavnih stvari koje roditelji mogu lako da urade kako bi pomogli svojoj deci da prebrode teške trenutke.
Najdžel Lata
RAZUMNO VASPITANJE KOJE ČINI DA DECA POČINJU DA RADE ONO ŠTO TREBA
•    Kako glase deset jednostavnih pravila odgajanja dece?
•    Kako ova pravila primeniti na male i velike probleme sa decom?
•    Šta tačno uraditi da se reše problemi sa spavanjem, sa hranjenjem, sa prelaskom na nošu, sa bezobraznim ophođenjem ...?
•    Kada roditelju nedostaju alati: usmerena pažnja, preusmeravanje pažnje, tajm-aut, tabela sa markicama, lista neizbežne sudbine...
STRUČNJAK KOJI JE POMOGAO HILJADAMA ZBUNJENIH RODITELJA
O knjizi:
Ako želite da pregurate prvih deset godina odgajanja vaše dece  a da baš ne izgiubite razum potpuno, onda ova knjiga jeste za vas!
Na jednostavan i izuzetno duhovit način  Lata predstavlja najnovija saznanja o razumnom vaspitanju dece,  jer on  tvrdi da je sve postalo komplikovano, da  iz naših života nestaju mnoga sitna zadovoljstva,  a da smo kao roditelji preplašeni, uznemireni i puni sumnji u sebe. Očajnički smo zabrinuti da ne zabrljamo i da od dece ne napravimo emocionalne bogalje za ceo život!
-    Istina je:  svi mi zabrljamo na ovaj ili onaj način. Roditelji smo – i to nam je posao. Isto kao što mi moramo da preživimo njih, tako i oni moraju da prežive nas. Ako uspeju da nas zaobiđu, verovatno će im biti dobro. Odgajanje dece je najbolji oblik rijaliti programa koji postoji, jedino što je bez televizije – kaže autor.
Ipak, ova knjiga nije puna priča koje će vas još više stresirati i opteretiti. Podizanje dece je dovoljno teško , ne treba ga dodatno opteretiti. Umesto toga, ova knjiga će vam pomoći da prebrodite prvih deset godina života svoje dece a da pri tom ne poludite. Uopšte nije lako odagajati decu i ostati normalan, ali je izvodljivo i autor nas uči kako da prema deci budemo čvrsti u stavu, a mekani u načinu!
Što ste vi luđi, deci će manje biti dobro.
Što ste vi srećniji, ona će biti srećnija.
Pravilo je jednostavno, ali je veoma bitno. Morate ostati normalni po svaku cenu!
Ovaj dečji psiholog  i psihoterapeut  je pomogao hiljadama zbunjenih roditelja otkrivajući  im  deset jednostavnih pravila odgajanja dece koja na lak način  rešavaju male i velike probleme sa decom -  problem sa spavanjem, hranjenjem, prelaskom na nošu, bezobraznim ophođenjem…?

  • Sadržaj
  • Elektronski dodatak
  • Detalji
  • Utisci korisnika
Autor Najdžel Lata, prevod sa engleskog Kornelija Odri Rakić
ISBN 9788686653604
EAN 868665360X
Godina izdanja 2011
Izdavač PSIHOPOLIS INSTITUT d.o.o
Broj stranica 304
Format i dimenzije 140 x 168mm, mek povez