Potpuno isceljenje

Potpuno isceljenje

Anita Murđani

ISBN T9788689559019
Godina Izdanja 2013
Izdavač Naša knjiga dostupno odmah
Cena na sajtu sa PDV-om: 990,00 din.
Dodaj u korpu Dodaj u listu želja
Dostupno u prodajnom objektu

Knjiga „Potpuno isceljenje“ je svojstveni izveštaj o verovatno najdramatičnijem, najčudesnijem i najdubljem isceljenju za koje znamo i za koje je ikad iko od smrtnika saznao. Ako se tome doda da se radi o medicinski potpuno dokumetovanom slučaju i da je celi događaj već izvršio moćan uticaj na neke medicinske ustanove u gradu u kome se odigrao ( Hongkong ) i preko interneta na mnoge zaljubljenike u zdravlje i na relativno šire javno mnjenje, onda će sve ovo, nadamo se imati snažne, možda čak i presudne implikacije na celokupno čovečanstvo…borbe da pronađe vlastiti put, istovremeno se trudeći da ne izneveri očekivanja svih oko sebe, autorka je shvatila kao rezultat otkrovenja na drugoj strani, da ima moć da izleči samu sebe… i da Univerzum sadrži čuda kakva nije mogla ni zamisliti.
U Potpunom isceljenju Anita otvoreno govori o svemu što je naučila o svojoj bolesti, isceljenju, strahovima, o tome kako „biti ljubav“ i o istinskoj veličanstvenosti svakog ljudskog bića.
Govorila je o osećanju da smo svi mi čista ljubav. Ne samo da smo svi međusobno povezani i sa Bogom, već na jednoj dubljoj ravni, svi jesmo Bog. Dopustili smo strahovima i egu da Boga izgura iz naših život, i to je u velikoj meri povezano sa oboljenjem ne samo našeg tela, već čitavog sveta. Govorila je o učenju da vrednujemo sopstvenu veličanstvenost i da živimo kao bića svetlosti i ljubavi, kao i o isceljujućim osobinama neodvojivim od takvog stanja uma.

  • Sadržaj
  • Elektronski dodatak
  • Detalji
  • Utisci korisnika
Autor Anita Murđani
ISBN T9788689559019
EAN
Godina izdanja 2013
Izdavač Naša knjiga
Broj stranica 300
Format i dimenzije 130 x 200 mm, mek povez