Put ka zdravlju

Put ka zdravlju

Abi Vin

ISBN 9788660355838
Godina Izdanja 2016
Izdavač PUBLIK PRAKTIKUM dostupno odmah
Cena na sajtu sa PDV-om: 880,00 din.
Dodaj u korpu Dodaj u listu želja
Dostupno u prodajnom objektu

Zbog toga što smo neprestano pod stresom, često nismo ni svesni koliko smo zaista pod stresom.

Svojim radom kao šamanski psihoterapeut Abi Vin pomaže ljudima da se oslobode svojih štetnih obrazaca i stvore prostor za zdravlje, sreću, mir i opšte blagostanje. U knjizi Put ka zdravlju, Abi predstavlja čitaocima najefikasnije metode i tehnike pomoću kojih mogu da se iscele i osnaže, preuzimajući na taj način brigu o svom zdravlju i dobrobiti u svoje ruke.

Zahvaljujući veoma jednostavnim objašnjenjima i uputstvima, kao i praktičnim vežbama povećaćete svoju svesnost i naučiti kako da na energetskom nivou radite sa svojim srcem, umom i dušom da biste ostvarili duboku transformaciju na svim nivoima. Postići ćete smanjenje ili čak potpuno uklanjanje fizičkih bolova, osećaćete da ste više prisutni u svom životu, spokojniji i smireniji. Takođe, iscelićete svoje odnose s drugim ljudima, osloboditi se stresa i anksioznosti i ostvariti svoj puni potencijal stvarajući na taj način život u kojem ćete uživati osećajući se ispunjeno.

Knjiga Put ka zdravlju divan je, temeljan i praktičan vodič koji će nam pomoći da otpustimo sve one teške energije koje nas sprečavaju da uživamo u životu. Ona predstavlja izvrstan izbor za sve one koji su posvetili život tome da svojim prisustvom svet učine boljim mestom.

Rebeka Kembel, autorka knjige Vreme je za svetlost

  • Sadržaj
  • Elektronski dodatak
  • Detalji
  • Utisci korisnika
Autor Abi Vin
ISBN 9788660355838
EAN 8660355830
Godina izdanja 2016
Izdavač PUBLIK PRAKTIKUM
Broj stranica 231
Format i dimenzije 150 x 230 mm, mek povez