Obojeno čudovište, Bojanka

Obojeno čudovište, Bojanka

Ana Ljenas

ISBN 9788674785690
Godina Izdanja 2020
Izdavač Data Status dostupno odmah
-20%
Cena na sajtu sa PDV-om: 576,00 din. 720,00 din. ušteda: 144,00 din.
Dodaj u korpu Dodaj u listu želja
Dostupno u prodajnom objektu

Prelistajte knjigu

Bojanka koja pomaže deci da razumeju svet svojih osećanja! Zasnovana je na izvanrednoj slikovnici i svetskom bestseleru Obojeno čudovište, čuvene katalonske ilustratorke Ane Ljenas.

 

Kako se čudovište danas oseća? Kako se oseća kad se maskira u superheroja? A kako kad grli svoje kućne ljubimce? A kad se povredi? Oboji ga u boju koja mu najviše odgovara... A ti, kako si? Koja je tvoja boja za danas?

 

Pomoću ove bojanke dečaci i devojčice će moći da istraže i iskažu svoja osećanja na kreativan i zabavan način. Pet osnovnih osećanja su radost, tuga, ljutnja, strah i smirenost. A koje boje im odgovaraju?

 

Bojanka je deo edicije Obojeno čudovište koju čine slikovnica Velika knjiga o osećanjima, kartonska slikovnica Knjiga o osećanjima i Bojanka:

 

Ana Ljenas rođena je u Barseloni. Diplomirala je marketing i odnose sa javnošću. Specijalizovala je ilustraciju i završila i studije psihoterapije u umetnosti kao i studije psihosocijalnog obrazovanja. Radi kao profesor i umetnički terapeut specijalizovan za umetnost i emocionalno obrazovanje. Ana je autor i ilustrator knjiga koje pomažu deci i odraslima da razumeju svet svojih osećanja. Njena knjiga Obojeno čudovište je postala ključno delo u tom smislu i doživela je veliku popularnost širom sveta. Više informacija na veb stranici: www.annallenas.com

  • Sadržaj
  • Elektronski dodatak
  • Detalji
  • Utisci korisnika
Autor Ana Ljenas
ISBN 9788674785690
EAN 8674785697
Godina izdanja 2020
Izdavač Data Status
Broj stranica 48
Format i dimenzije 210 x 270mm, mek povez, pun kolor