Obojeno čudovište, Knjiga o osećanjima

Obojeno čudovište, Knjiga o osećanjima

Ana Ljenas

ISBN 9788674785683
Godina Izdanja 2020
Izdavač Data Status dostupno odmah
-20%
Cena na sajtu sa PDV-om: 720,00 din. 900,00 din. ušteda: 180,00 din.
Dodaj u korpu Dodaj u listu želja
Dostupno u prodajnom objektu

Prelistajte knjigu

Svetski bestseler Obojeno čudovište sada i kao kartonska slikovnica za najmlađe!

 

Da li su ti se ikada osećanja pomešala? Upravo to se desilo Obojenom čudovištu koje mora da nauči kako da raspetlja radost, tugu, bes, strah i smirenost i stavi ih na svoje mesto. Ova prelepa slikovnica sa fantastičnim ilustracijama će pomoći deci da lako prepoznaju i razumeju svet svojih osećanja!

 

 

Ova predivna kartonska slikovnica je deo edicije Obojeno čudovište, čuvene i višestruko nagrađivane katalonske ilustratorke Ane Ljenas. Ediciju čine slikovnica Velika knjiga o osećanjima, kartonska slikovnica Knjiga o osećanjima i Bojanka:

 

Ana Ljenas rođena je u Barseloni. Diplomirala je marketing i odnose sa javnošću. Specijalizovala je ilustraciju i završila i studije psihoterapije u umetnosti kao i studije psihosocijalnog obrazovanja. Radi kao profesor i umetnički terapeut specijalizovan za umetnost i emocionalno obrazovanje. Ana je autor i ilustrator knjiga koje pomažu deci i odraslima da razumeju svet svojih osećanja. Njena knjiga Obojeno čudovište je postala ključno delo u tom smislu i doživela je veliku popularnost širom sveta. Više informacija na veb stranici: www.annallenas.com

 

  • Sadržaj
  • Elektronski dodatak
  • Detalji
  • Utisci korisnika
Autor Ana Ljenas
ISBN 9788674785683
EAN 8674785689
Godina izdanja 2020
Izdavač Data Status
Broj stranica 20
Format i dimenzije 160 x 160mm, pun kolor, tvrd povez