Obojeno čudovište, Velika knjiga o osećanjima

Obojeno čudovište, Velika knjiga o osećanjima

Ana Ljenas

ISBN 9788674785676
Godina Izdanja 2020
Izdavač Data Status dostupno odmah
-20%
Cena na sajtu sa PDV-om: 880,00 din. 1.100,00 din. ušteda: 220,00 din.
Dodaj u korpu Dodaj u listu želja
Dostupno u prodajnom objektu

Prelistajte knjigu

Svetski bestseler koji pomaže deci da razumeju svet svojih osećanja!

 

Jednog jutra Obojeno čudovište se probudilo začuđeno, zbunjeno i iznenađeno. Ne zna šta mu se dešava. Osećanja su mu se pobrkala i sad mora da ih raspetlja. Oseća se besno, srećno, smireno, tužno i uplašeno odjednom.  Da bi pomogla devojčica mu kroz boje pokazuje šta svako osećanje znači. Dok naše ljupko čudovište razvrstava svoja pomešana osećanja, polako uči kako da ih kontrološe i smiruje se.

 

Ova predivna slikovnica je deo edicije Obojeno čudovište, čuvene i višestruko nagrađivane katalonske ilustratorke Ane Ljenas. Ediciju čine slikovnica Velika knjiga o osećanjima, kartonska slikovnica Knjiga o osećanjima i Bojanka:

 

Ana Ljenas rođena je u Barseloni. Diplomirala je marketing i odnose sa javnošću. Specijalizovala je ilustraciju i završila i studije psihoterapije u umetnosti kao i studije psihosocijalnog obrazovanja. Radi kao profesor i umetnički terapeut specijalizovan za umetnost i emocionalno obrazovanje. Ana je autor i ilustrator knjiga koje pomažu deci i odraslima da razumeju svet svojih osećanja. Njena knjiga Obojeno čudovište je postala ključno delo u tom smislu i doživela je veliku popularnost širom sveta. Više informacija na veb stranici: www.annallenas.com

 

  • Sadržaj
  • Elektronski dodatak
  • Detalji
  • Utisci korisnika
Autor Ana Ljenas
ISBN 9788674785676
EAN 8674785670
Godina izdanja 2020
Izdavač Data Status
Broj stranica 44
Format i dimenzije 250 x 250mm, pun kolor, tvrd povez