Magnetska rezonancija – priprema i planiranje pregleda

Magnetska rezonancija – priprema i planiranje pregleda

Igor Fučkan

ISBN 9789539756480
Godina Izdanja
Izdavač Sajema DOO dostupno odmah
Cena sa PDV-om: 6.560,00 din.
Dodaj u korpu Dodaj u listu želja
Dostupno u prodajnom objektu

Knjiga Magnetska rezonancija – priprema i planiranje pregleda autora Igora Fučkana pisana je na interesantan način, razumljivim jezikom, a obuhvatila je sve bitne elemente koji su preduvjet za rad na uređaju.

Knjiga je prvenstveno namijenjena studentima radiološke tehnologije i radiološkim tehnolozima, no pregledom rukopisa smatram da je knjiga kvalitetom i opsegom prešla okvire same struke radiološke tehnologije i nalazim da je korisna i liječnicima, prvenstveno radiološke struke. Knjiga je zasigurno korisna i svima onima koji su na bilo koji način povezani s radom iz područja magnetske rezonancije.

Iza ove knjige stoji dugogodišnji rad i izvrsno poznavanje rada s uređajima magnetske rezonancije. Knjiga je također proizvod velikog iskustva i interesa autora za navedenu problematiku/tematiku, koji je i do sada poznat kao autor nekoliko vrsnih članaka u stručnim publikacijama iz raznih područja radiologije, a posebno članaka o radu s uređajima magnetske rezonancije.

Autor je obuhvatio sve aspekte rada iz područja magnetske rezonancije, konzultirajući pritom sve zainteresirane i uključene u rad na uređajima magnetske rezonancije, pa i šire. Tiskanjem knjige i primjenom saznanja iz knjige u praktičnom radu nadamo se da ćemo potaknuti dodatna pitanja svih uključenih u rad na uređajima magnetske rezonancije i da će povratne informacije potvrditi kvalitetu ovog izdanja, ali i potaknuti autora i suradnike na dodatni napor ažuriranja i provjera svih novih saznanja i spoznaja u ovoj mladoj grani medicinske radiologije.

Na kraju potrebno je istaknuti da je ovo djelo jedno od rijetkih koje se bave planiranjem pregleda i tehnikom prikaza te da je autor jedan od nekolicine autora unutar struke koji je uložio nemali napor i puno slobodnog vremena da bi ovom knjigom olakšao i standardizirao rad na uređajima magnetske rezonancije. Ovo djelo po svemu je izuzetak i posebnost u našoj medicinskoj literaturi i zaslužuje objavljivanje i pozornost svih uključenih u dijagnostiku magnetskom rezonancijom, svih onih radiološke struke, ali i svih zainteresiranih kliničara, studenata medicine, posebno studenata radiološke tehnologije, kao i svih liječnika koje zanima proces pripreme, rada i mogućnosti dijagnostike magnetskom rezonancijom.

  • Sadržaj
  • Elektronski dodatak
  • Detalji
  • Utisci korisnika
Autor Igor Fučkan
ISBN 9789539756480
EAN 9539756480
Godina izdanja
Izdavač Sajema DOO
Broj stranica 170
Format i dimenzije 215 x 270mm tvrd povez