Hemoragična groznica sa bubrežnim sindromom

Hemoragična groznica sa bubrežnim sindromom

Zoran Kovačević

Dragan Jovanović

ISBN 9788677600358
Godina Izdanja 2008
Izdavač Naša knjiga trenutno nema na zalihi / rok isporuke 30-60 dana
Cena na sajtu sa PDV-om: 550,00 din.
Obavesti me kada ovaj proizvod postane dostupan.
Dodaj u listu želja
Dostupno u prodajnom objektu

Iz predgovora:

U ovoj knjizi autori su pokušali da odgovore na mnogobrojna pitanja, iako svesni činjenice da kod bolesti izazvanih virusima iz grupe prirodno - žarišnih infekcija nema uvek pravog odgovora i da će nova istraživanja iz ove oblasti dopuniti dosadašnja saznanja.

Knjiga je koncipirana tako da sadrži teorijska saznanja o HGBS u svetu i kod nas. Savremeni virusološki pristup radu sa bolesničkim materijalom i materijalom animalnog porekla iz endemskih žarišta, omogućio je sagledavanje karakteristika bolesti u svetu i našim endemskim područjima.

Posle dugogodišnjih sveobuhvatnih istraživanja HGBS kod nas i opisa iste bolesti koji su dali prof. Suša i dr Antonijević, u našoj knjizi prikazujemo HGBS u svetlu najnovijih saznanja iz oblasti etiopatogeneze, molekularne biologije i klinike.

Ova knjiga predstavlja rezultat zajedničkog rada kliničara, virusologa, epidemiologa i patomorfologa, na obimnim kliničkim i terenskim istraživanjima i predstavlja autentičnu sliku viđenog, doživljenog i učinjenog.

Autori

  • Sadržaj
  • Elektronski dodatak
  • Detalji
  • Utisci korisnika
Autor Zoran Kovačević, Dragan Jovanović
ISBN 9788677600358
EAN 8677600353
Godina izdanja 2008
Izdavač Naša knjiga
Broj stranica 101
Format i dimenzije 170 x 243mm, tvrd povez