Farmakologija sa toksikologijom za studente stomatologije : specijalni deo

Farmakologija sa toksikologijom za studente stomatologije : specijalni deo

Julijana Rašić

Snežana Janićijević Hudomal

ISBN 9788676142439
Godina Izdanja 2013
Izdavač Draslar partner dostupno odmah
Cena sa PDV-om: 880,00 din.
Dodaj u korpu Dodaj u listu želja
Dostupno u prodajnom objektu

Udžbenik Farmakologija sa toksikologijom za studente stomatologije : specijalni deo, proistekao je iz potrebe da se postojeći Priručnik iz farmakologije za studente stomatologije, koji se pokazao kao velika pomoć studentima u učenju, razdvoji po oblastima, proširi i unapredi.

Udžbenik je prilagođen studijskom programu integrisanih studija stomatologije, sa ciljem da im omogući lakše učenje teškog i obimnog gradiva iz specijalne farmakologije ali i da posluži lekarima na specijalističkim studijama i stomatolozima u svakodnevnoj farmakoterapiji.

Udžbenik je napisan sa pretežnim osvrtom na stomatološku kliničku praksu, tretirajući probleme u skladu sa najnovijim naučnim činjenicama i saznanjima vezanih za mehanizam i način delovanja lekova. U njemu su zastupljene sve značajne oblasti iz domena specijalne farmakologije i date su preporuke za racionalno lečenje, upozorenja o kontraindikacijama i interakcijama lekova značajnih za stomatologa. aposebno je obrađeno poglavlje o stomatološkim preparatima i lekovima.

  • Sadržaj
  • Elektronski dodatak
  • Detalji
Autor Julijana Rašić, Snežana Janićijević Hudomal
ISBN 9788676142439
EAN 8676142432
Godina izdanja 2013
Izdavač Draslar partner
Broj stranica 322
Format i dimenzije 159 x 228mm, mek povez