7 tajni uspeha

7 tajni uspeha

Kenan Crnkić

ISBN 9788674783313
Godina Izdanja 2013
Izdavač Data Status dostupno odmah
-20%
Cena na sajtu sa PDV-om: 381,60 din. 477,00 din. ušteda: 95,40 din.
Dodaj u korpu Dodaj u listu želja
Dostupno u prodajnom objektu

Sedam tajni uspeha je drugo izdanje svetski poznatog bestselera o uspehu i srećiŽelite da otkrijete kako se uspeva? Kako da uz uspeh dostignete i sreću? 

Knjiga Sedam tajni uspeha daje sve odgovore. 

Kenan Crnkić je etablirani pisac koji je brzo stekao zavidnu reputaciju u sferi knjiga za lični razvoj, a ovo delo po mišljenju publike to odlično i dokazuje. Pitko napisana, sa efektnim porukama i vrlo osvešćujuća, knjiga Sedam tajni uspeha sigurno će zaslužiti svoje mesto na polici književnih dela koja su vam promenila život. 

Poručite knjigu putem naše online prodavnice ili nas posetite na dobro poznatim adresama:  u Data Status knjižari u ulici 27. marta 43 ili knjižari Akademija, na adresi Knez Mihailova 35.

  • Sadržaj
  • Elektronski dodatak
  • Detalji
  • Utisci korisnika

Motivaciona knjiga “7 tajni uspeha” - vodič do ostvarenja ciljeva

Volite sistematičnost koja ne pravi kompromis sa praktičnošću? Knjige koje imaju suštinu, ali nisu suvoparno napisane? Pritom ste i u potrazi za motivacionom knjigom koja će imati pozitivnog uticaja na vaš život? Knjiga Sedam tajni uspeha je prava knjiga za vas! Ona vas na sistematičan i efektivan način, korak po korak, vodi do ostvarenja svih zacrtanih ciljeva, otkrivajući vam sedam tajni uspeha

Sedam tajni uspeha i zašto svako treba da ih otkrije?

Kao što nam sam naslov kaže, Crnkićev bestseler u svojoj sadržini otkriva sedam tajni uspeha, a svaku od njih tretira kao zasebnu celinu.  

Na samom početku knjige ćeka vas iznenađenje, a uz njega i zagonetka koja će vas zaintrigirati. Njeno rešenje nalazi se na kraju knjige, ali je mnogo bolje da sami dođete do njega uz upoznavanje sa sedam tajni uspeha između korica knjige.

Pre svake tajne i njenog otkrivanja u knjizi vas čeka kratka priča koja će vas zainteresovati i uvesti u tajnu na koju se odnosi. Odmah zatim saznaćete zbog čega je određena tajna uspeha važna i značajna, da biste na kraju saznali i kako je možete koristiti u svakodnevnom životu, te tako ostvariti sve zacrtane ciljeve. 

Efektan način predstavljanja tajni, uz praktične načine na koje tajne uspeha možete i primeniti, jesu ono što ovu motivacionu knjigu izdvaja, te čini autentičnom i delotvornom. Promenite perspektivu gledanja na svet, počnite da koristite ove tajne u svojoj svakodnevici i posmatrajte kako vam se život menja nabolje. 

Posetite Data Status knjižaru ili iskoristite sve prednosti online kupovine i poručite je putem naše sigurne i brze Internet prodavnice!

Autor Kenan Crnkić
ISBN 9788674783313
EAN 8674783317
Godina izdanja 2013
Izdavač Data Status
Broj stranica 117
Format i dimenzije 120 x 197mm, mek povez

“Obožavam knjige Kenana Crnkića! Tako jednostavnim jezikom daje odgovore na sva prava životna pitanja i tajne. Knjiga “Sedam tajni uspeha” je najbolja koju sam pročitala, rado je poklanjam svim dragim ljudima.”  - Nevena Terzić

“Data Status izdanja nikad ne omanu! Knjigu “7 tajni uspeha” sam pročitao barem 4 puta, uvek u različitim periodima u životu i svaki put mi je dala pravi odgovor na dileme i nedoumice koje su me u tom trenutku mučile. Svaka preporuka!  ” - Vuk Stojković

“Najbolja knjiga iz popularne psihologije koju sam do sad pročitala! ” - Lidija Tadić