Espacio Joven A2.2, španski jezik za 7. i 8. razred osnovne škole, radna sveska

Espacio Joven A2.2, španski jezik za 7. i 8. razred osnovne škole, radna sveska

Cabeza Sanchez

Маria Carmen; Fernandez Vargas

Francisca; Galan Martinez

Luisa; Guerrero Aragon

Amelia; Marin Mora

Emilio Jose; Pereyra Brizuela

Liliana; Riva Fernandez

Francisco Fidel

ISBN 9788674782798
Godina Izdanja
Izdavač Data Status dostupno odmah
Cena na sajtu sa PDV-om: 610,00 din.
Dodaj u korpu Dodaj u listu želja
Dostupno u prodajnom objektu

Udžbenička serija ESPACIO JOVEN obuhvata tri nivoa i odgovara načelima komunikativne nastave stranih jezika u višim razredima osnovne škole. Gradivo je prilagođeno kognitivnim mogućnostima, interesovanjima i razvojnim osobenostima učenika tinejdžerskog doba. Struktura udžbeničkih kompleta pregledna je i jasna, što nastavniku omogućava rad kroz lake i zanimljive aktivnosti sa jasno određenim obrazovnim i vaspitnim ciljevima i zadacima u skladu sa Nastavnim planom i programom. Pažljivo odabrane ilustracije i fotografije efikasno pomažu učenicima da savladaju verbalne sadržaje koji su povezani sa tekstovima i vežbanjima. Tekstovi imaju mahom dijalošku formu i u vezi su sa svakodnevnim situacijama koje su bliske učenicima (interesovanja, sticanje poznanstava, zanimljivi događaji, putovanja i slično). Serija sadrži i čitav niz komunikativnih, uzrasno i kulturno adekvatnih aktivnosti koje učenike uvode u realni svet komunikacije na španskom jeziku.

Udžbenički komplet ESPACIO JOVEN sastoji se od udžbenika sa interaktivnim DVD-ROM-om, radne sveske, priručnika za nastavnike i internet sajta sa podacima o španskoj kulturi i civilizaciji.

  • Sadržaj
  • Elektronski dodatak
  • Detalji
  • Utisci korisnika
Autor Cabeza Sanchez, Маria Carmen; Fernandez Vargas, Francisca; Galan Martinez, Luisa; Guerrero Aragon, Amelia; Marin Mora, Emilio Jose; Pereyra Brizuela, Liliana; Riva Fernandez, Francisco Fidel
ISBN 9788674782798
EAN 8674782795
Godina izdanja
Izdavač Data Status
Broj stranica 47
Format i dimenzije 210x297mm, mek povez