Anatomija treninga snage, 5. izdanje

Anatomija treninga snage, 5. izdanje

Frederic Delavier

ISBN 9788674781555
Godina Izdanja 2011
Izdavač Data Status dostupno odmah
-20%
Cena na sajtu sa PDV-om: 2.232,00 din. 2.790,00 din. ušteda: 558,00 din.
Dodaj u korpu Dodaj u listu želja
Dostupno u prodajnom objektu

Prelistajte knjigu

Preko milion prodatih primeraka širom sveta!
 

Peto, dopunjeno izdanje -  sa uključenim novim prikazima pokreta, vežbama iste­za­nja i autentičnim ilustracijama koje potpisuje Frédéric Delavier, čitaoci su u prilici da steknu do­da­tna saznanja na koji način mišići funkcionišu tokom vežbi snage. Ovaj jedinstveni bestseler kombinuje vizuelne detalje ljudske anatomije u pokretu, sa najboljim savetima za trening mišićne snage – dobitna kombinacija i za amatere i za profesionalce.

Mnoge knjige objašnjavaju koji mišići se aktiviraju tokom izabranih vežbi ili pokreta ali nijedan drugi naslov ne približava funkcionalnu anatomiju čoveka svakodnevnom treningu kao što to čini Ana­to­mi­ja treninga snage. Više od 600 ilustracija u boji pruža informacije o primarno angažovanim mi­ši­ći­ma za izvođenje određenog trenažnog pokreta ili vežbe, zajedno sa prikazom okružujućih stru­ktura – kostiju, ligameneta, tetiva i drugih vezivnih i susednih tkiva.

Kao da ispred sebe imamo rendgenski snimak svake vežbe snage, Anatomija treninga snage ilustruje i površne i duboke mišićne grupe detaljno opisujući sve varijacije u položajima za izvođenje uobi­ča­je­nih vežbi treninga snage. Na taj način, čitalac postaje svestan obrasca regrutacije mišića je­din­stvenog za svaku pojedinačnu vežbu, istovremeno opisujući odnose mišića sa susednim strukturama. Nove strane na originalan način donose i dodatne informacije o tipičnim povredama koje nastaju tokom treninga snage, podvlačeći značaj preventivnih mera kako bi vežbali bezbedno i efikasno.

  • Sadržaj
  • Elektronski dodatak
  • Detalji
  • Utisci korisnika
Autor Frederic Delavier
ISBN 9788674781555
EAN 8674781551
Godina izdanja 2011
Izdavač Data Status
Broj stranica 192
Format i dimenzije 195 x 255mm, mek povez