Plivanje: anatomija

Plivanje: anatomija

Ian McLeod

ISBN 9788674781258
Godina Izdanja 2010
Izdavač Data Status dostupno odmah
-20%
Cena sa PDV-om: 792,00 din. 990,00 din.
Dodaj u korpu Dodaj u listu želja
Dostupno u prodajnom objektu

Saznajte kako da postignete snažniji start, eksplozivnije okrete i bolje prolazno vreme!

Knjiga Plivanje: anatomija naučiće vas na koji način možete da poboljšate sportska postignuća time što ćete unaprediti snagu mišića i optimizovati efikasnost svakog zaveslaja. U knjizi su opisane 74 najefikasnije vežbe za plivače, a uz svaku su dati detaljano uputstvo za njeno izvođenje i anatomska ilustracija u boji na kojoj su obeleženi angažovani mišići.

U knjizi Plivanje: anatomija naći ćete više od pukog opisivanja vežbi, jer vas autor stalno navodi da zamislite sebe kako startujete sa startnih blokova, kako se nalazite u vodi, ili se upravo takmičite. Ilustracije obuhvataju prikaze startova, okreta i zaveslaja u sve četiri takmičarske plivačke discipline (slobodni stil, prsni stil, leđni stil i delfin stil) da bi vam bilo jasnije na koji način konkretnu vežbu možete da povežete sa poboljšanjem plivačkih postignuća. Naučićete i kako da modifikujete svaku vežbu da biste forsirali specifične grupe mišića, poboljšali položaj tela u vodi i minimalizovali rizik od pojave uobičajenih plivačkih povreda. Najbolje je to što ćete naučiti da integrišete opisane vežbe i osmislite trening na osnovu vaših individualnih potreba i postavljenih ciljeva.

Bez obzira na to da li trenirate za takmičenje u disciplini sprint na 50 metara slobodnim stilom ili za plivačku etapu triatlona, knjiga Plivanje: anatomija omogućiće vam da u vodu uskočite spremni da ostvarite svaki zadati cilj.

 

  • Sadržaj
  • Elektronski dodatak
  • Detalji
Autor Ian McLeod
ISBN 9788674781258
EAN 867478125X
Godina izdanja 2010
Izdavač Data Status
Broj stranica 193
Format i dimenzije 170 x 240mm, mek povez