Principi menadžmenta - MGMT

Principi menadžmenta - MGMT

Chuck Williams

ISBN 9788674781173
Godina Izdanja 2011
Izdavač Data Status dostupno odmah
-20%
Cena na sajtu sa PDV-om: 2.079,20 din. 2.599,00 din. ušteda: 519,80 din.
Dodaj u korpu Dodaj u listu želja
Dostupno u prodajnom objektu

Na osnovu anketiranja više od hiljadu studenata i univerzitetskih profesora, njihovih odgovora i sugestija nastala je knjiga Principi menadžmenta (MGMT).


Ovaj jezgrovito napisan tekst  je proveren u radu sa akademcima i odobren od nastavnog osoblja fakulteta, prilagođen je dinamičnom načinu života današnjih studenata.


U knjizi MGMT, naći ćete sve što vam je potrebno da se efikasno pripremite i uspešno položite ispit iz principa menadžmenta ili saznate sve ono što vas je zbunjivalo.


Proverite zašto je ovaj revolucionarni način učenja koji MGMT nudi naišao na izvanredne reakcije  gde god je publikovan.


MGMT nudi sažet, ali istovremeno i potpun prikaz oblasti menadžmenta, u kombinaciji sa nastavnim sredstvima prilagođenim današnjem studentu. A to je upravo ono što su predavači i studenti tražili od autora.


Ovo je novi svet? Jeste li uključeni?

 

 

CHUCK WILLIAMS je dekan na College of Business, Butler University. Dr Williams je prethodno bio dekan na Eberhardt School of Business, University of the Pacific i vanredni profesor menadžmenta na M.J. Neeley School of Business, Texas Christian University. Takođe je bio i prodekan i predsedavajući menadžmenta, predavao je na Michigan State University i Oklahoma State University. Dr Williams je diplomirao psihologiju na Valparaiso University. Tokom MBA i doktorskih studija na Michigan State University specijalizovao se u oblastima organizacionog ponašanja, ljudskih resursa i strateškog upravljanja. Njegovi istraživački interesi uključuju regrutovanje zaposlenih, ocenjivanje rada, obuke zaposlenih i postavljanje ciljeva. Dr Williams objavljuje svoja istraživanja u Journal of Applied Psychology, The Academy Of Management, Human Resource Management Review, Personnel Psychology i The Organizational Research Methods Journal. Bio je član redakcije u Journal of Management i recenzent je za brojne druge akademske časopise.

 

  • Sadržaj
  • Elektronski dodatak
  • Detalji
  • Utisci korisnika

Deo 1 - Uvod u menadžment
1 Menadžment
2 Istorija menadžmenta
3 Organizaciono okruženje i kultura
4 Etika i društvena odgovornost

Deo 2 - Planiranje
5 Planiranje i odlučivanje
6 Organizaciona strategija
7 Inovacija i promena
8 Globalni menadžment

Deo 3 - Organizacija
9 Dizajniranje prilagodljivih organizacija
10 Upravljanje timovima
11 Upravljanje sistemima ljudskih resursa
12 Upravljanje pojedincima i raznovrsnom radnom snagom

Deo 4 - Upravljanje
13 Motivacija
14 Liderstvo
15 Upravljanje komunikacijom

Deo 5 - Kontrola
16 Kontrola
17 Upravljanje informacijama
18 Upravljanje uslužnim i proizvodnim operacijama

Endnote
Indeks

Autor Chuck Williams
ISBN 9788674781173
EAN 8674781179
Godina izdanja 2011
Izdavač Data Status
Broj stranica 372
Format i dimenzije 215 x 280mm, mek povez