Zbirka zadataka iz hemije za pripremu kombinovanog testa za završni ispit u osnovnom obrazovanju

Zbirka zadataka iz hemije za pripremu kombinovanog testa za završni ispit u osnovnom obrazovanju

Branislava Dilber- Kosić

Suzana Miletić

ISBN 9788661091650
Godina Izdanja 2014
Izdavač NOVI LOGOS dostupno odmah
Cena na sajtu sa PDV-om: 495,00 din.
Dodaj u korpu Dodaj u listu želja
Dostupno u prodajnom objektu

Ova zbirka sa 435 zadataka može pomoći prilikom pripremanja za završni ispit na kraju osnovnog obrazovanja ili za takmičenje iz hemije.
 
Od školske 2013/2014. godine, pored testa iz maternjeg jezika i matematike, na završnom ispitu se proverava znanje koje ste stekli iz istorije, geografije, biologije, fizike i hemije. Zadaci iz ovih nastavnih predmeta su deo jednog zajedničkog testa sastavljenog od nepoznatih zadataka kojim se proverava koliko ste uspešno savladali gradivo iz ovih nastavnih predmeta, da li razumete pročitani tekst zadatka, ali i da li umete da primenite stečeno znanje.
 
U zbirci su obrađeni svi nastavni sadržaji koje ste učili na časovima hemije u sedmom i osmom razredu. Zadaci prate obrazovne standarde koji su navedeni na početku svake oblasti i mogu se podeliti na tri nivoa: osnovni, srednji i napredni. Računske zadatke je, često, moguće uraditi na više načina. U zbirci je predložen jedan način rada, ali vi možete do tačnog rešenja doći i nekim drugim putem. Na kraju zbirke su navedeni odgovori na sva pitanja i računske zadatke.

  • Sadržaj
  • Elektronski dodatak
  • Detalji
  • Utisci korisnika
Autor Branislava Dilber- Kosić, Suzana Miletić
ISBN 9788661091650
EAN 8661091659
Godina izdanja 2014
Izdavač NOVI LOGOS
Broj stranica 164
Format i dimenzije 205 x 300mm, mek povez