Kozmetologija 1, Savremene kozmetičke sirovine

Kozmetologija 1, Savremene kozmetičke sirovine

Senka Mazić

ISBN 9788617169242
Godina Izdanja 2011
Izdavač Zavod za udžbenike i nastavna sredstva dostupno odmah
Cena sa PDV-om: 2.519,00 din.
Dodaj u korpu Dodaj u listu želja
Dostupno u prodajnom objektu

Savremena kozmetologija je naučna disciplina koja proučava sastav, izradu, svojstva, dejstvo i primenu kozmetičkih preparata. Ona sistematski izučava dejstvo različitih supstanci koje se koriste za izradu preparata i izvođenje kozmetoterapijskih procedura, kao i postupke koji se primenjuju radi nege, odnosno održavanja funkcije i otklanjanja nedostataka sa kože.

U knjizi su obrađeni predstavnici tradicionalnih i dobro poznatih kozmetičkih sirovina, čija su svojstva, delotvornost i mogućnost primene dobro poznata. Istovremeno, dat je pregled savremenih materijala čija je primena skorijeg datuma, kao i pregled nekih istraživačkih prezentacija koje nagoveštavaju uvođenje novih kozmetoterapijskih sredstava, posebno u oblasti funkcionalne kozmetike, a koje su nagovestaj novih razvojnih dometa kozmetološke nauke u celini.

Knjiga je namenjena studentima koji izučavaju kozmetologiju da na primeren, lakši i brži način steknu osnovna znanja o savremenim kozmetičkim sirovinama, njihovim svojstvima, dejstvu i mogućnostima primene, a takođe ukazuje i stručnjacima koji profesionalno rade sa kozmetičkim sirovinama na aktuelna zbivanja u ovoj oblasti.

  • Sadržaj
  • Elektronski dodatak
  • Detalji
  • Utisci korisnika
Autor Senka Mazić
ISBN 9788617169242
EAN 8617169249
Godina izdanja 2011
Izdavač Zavod za udžbenike i nastavna sredstva
Broj stranica 412
Format i dimenzije 205 x 264mm, mek povez