Osnovna imunologija, 6. izdanje

Osnovna imunologija, 6. izdanje

Abul K. Abbas

Andrew H. H. Lichtman

Shiv Pillai

ISBN 9788674786185
Godina Izdanja 2019
Izdavač Data Status dostupno odmah
-20%
Cena na sajtu sa PDV-om: 1.680,00 din. 2.100,00 din. ušteda: 420,00 din.
Dodaj u korpu Dodaj u listu želja
Dostupno u prodajnom objektu

Šesto izdanje Osnovne imunologije je pažljivo osmišljen, ažuriran i koncizan udžbenik, namenjen novim generacijama studenata medicine, a njegovi istaknuti autori napisali su i sveobuhvatnu knjigu, bestseler, Celularna i molekularna imunologija.

Ovo sažeto i lako razumljivo izdanje obogaćeno je ilustracijama u boji, korisnim tabelama i drugim elementima koji povećavaju praktičnost knjige. To su strukturirani sažeci i pitanja za proveru znanja na kraju svakog poglavlja, pojmovnik i klinički slučajevi, a sve to je uobličeno tako da pomogne studentu da na najefikasniji i najefektivniji način ovlada tim kompleksnim poljem nauke.

Naglašeni su klinički aspekti imunologije, sa patogenezom bolesti, razvojem novih terapija zasnovanih na bazičnim naukama i dodatkom sa kliničkim slučajevima koji ilustruju praktični značaj naučenog.

Nastavni materijal bez premca napisali su autori – eksperti u svojim oblastima, iskusni nastavnici i šefovi katedri.

Stil kojim je tekst pisan omogućava izuzetnu čitljivost, a brižljivo odabran sadržaj i osavremenjene slike prikazuju važne korake zaslužne za napredak savremenog shvatanja imunskog sistema.

Informacije su pružene na način koji je najkorisniji studentima i nastavnicima na fakultetima na kojima se studiraju medicina, druge zdravstvene oblasti i biologija.

Ovo izdanje sadrži brojne sadržaje uobličene tako da pomognu studentu da razume osnovne imunološke postavke: kvalitetne ilustracije, praktične tabele, preglede poglavlja, naglašavanje najvažnijih poruka podebljavanjem teksta, pitanja na kraju svakog poglavlja usmerena da olakšaju uvid u naučeno i samoprocenu.

 

  • Sadržaj
  • Elektronski dodatak
  • Detalji
  • Utisci korisnika
Autor Abul K. Abbas, Andrew H. H. Lichtman, Shiv Pillai
ISBN 9788674786185
EAN 8674786189
Godina izdanja 2019
Izdavač Data Status
Broj stranica 321
Format i dimenzije 170 x 240mm, mek povez