Family and Friends 2, udžbenik sa CD-om, engleski jezik za 4. razred

Family and Friends 2, udžbenik sa CD-om, engleski jezik za 4. razred

Naomi Simmons

ISBN T9780194814881
Godina Izdanja
Izdavač NOVI LOGOS dostupno odmah
Cena sa PDV-om: 870,00 din. Dodaj u korpu Dodaj u listu želja
Dostupno u prodajnom objektu

Pažljivo i upečatljivo koncipirane gramatičke lekcije u udžbeničkom kompetu za treći i četvrti razred pomažu da prelaz iz mlađih u starije razrede osnovne škole bude postepen i da đaci spremni dočekaju zahtevnije gradivo petog razreda.

Udžbenik i radna sveska sadrže raznovrsne, zabavne i pažljivo gradirane aktivnosti i vežbe za razvoj svih jezičkih veština.

Podsticanje društvenih vrednosti prisutno je u svim sadržajima udžbenika, što pomaže deci da razviju ne samo govorne nego i socijalne i emotivne veštine (Values syllabus).

Udžbenička serija sadrži mnoštvo aktivnosti koje podstiču učenike da govore, pevaju i glume što im omogućava da vežbaju jezik na interesantan i zabavan način.

Autori udžbenika imali su u vidu činjenicu da ne uče sva deca na isti način te su sadržaji prilagođeni svim tipovima učenika. Za vizuelni tip postoji obilje sličica, fleš kartica i zanimljivih islustracija, za auditivni tip tu su zanimljive pesmice, dijalozi i priče, a za konestetički tip aktivnosti koje podrazumevaju igru, glumu i pokrete.

Multi-ROM za učenje kod kuće, samostalno ili uz pomoć roditelja, sadrži brojne interaktivne vežbe za obnavljanje vokabulara i gramatike, kratke pesmice za vežbanje fonetike kao i ’karaoke’ verzije pesama iz udžbenika koje učenici posebno vole.

  • Sadržaj
  • Elektronski dodatak
  • Detalji
Autor Naomi Simmons
ISBN T9780194814881
EAN 0194814882
Godina izdanja
Izdavač NOVI LOGOS
Broj stranica 0
Format i dimenzije mek povez