Grant Kardon: Prodaj ili se predaj

Grant Kardon: Prodaj ili se predaj

Grant Kardon

ISBN 9788674785492
Godina Izdanja 2019
Izdavač Data Status dostupno odmah
-20%
Cena na sajtu sa PDV-om: 792,00 din. 990,00 din. ušteda: 198,00 din.
Dodaj u korpu Dodaj u listu želja
Dostupno u prodajnom objektu

Kada je u pitanju Grant Kardon, knjige koje piše smatraju se obaveznim štivom svakog biznismena i prodavca, pa i svake osobe koja želi da unapredi svoje veštine prodaje proizvoda, ali i ideja. Bestseler „Prodaj ili se predaj” jedna je od njih, a možete je videti u ličnim bibliotekama najuspešnijih ljudi iz celog sveta!

Poručite knjigu „Prodaj ili se predaj” putem naše onlajn prodavnice ili nas posetite na dobro poznatim adresama:  u Data Status knjižari, u ulici 27. marta 43 ili knjižari Akademija, na adresi Knez Mihailova 35.

  • Sadržaj
  • Elektronski dodatak
  • Detalji
  • Utisci korisnika

Prodaj ili se predaj - vodič kroz strategije prodaje

Čim čujete reč „strategija” pomislite na zastarele tehnike dostizanja poslovnih uspeha? 

Zaboravite na to - Grant Kardon se u svojim knjigama obraća modernim rečnikom, a koristi najsavremenije metode nizanja uspeha u prodaji. Kao međunarodno priznati ekspert za prodaju i verovatno najuspešniji prodavac današnjice, Kardon u inspirativnoj i kreativnoj knjizi koja se odnosi na svaki aspekt života pokazuje kako možete krenuti od nule, a postati vrlo uspešni pomoću dokazanih strategija. 

Ovo delo svrstavamo spada u najpopularnije motivacione knjige, a ono je mnogo više nego što očekujete. Ističe se prevashodno kvalitetom sadržaja i načinom pisanja.  

Grant Kardon - knjige koje donose uspeh

Grant je pomogao na stotine organizacija i kompanija prilagođavajući strategije prodaje njihovim potrebama i veličinama. Najveće svetske kompanije i najčuveniji preduzetnici već koriste njegove tehnike kako bi optimizovale svoj rad i povećale vrednost na tržištu, a knjiga „Prodaj ili se predaj” idealna je za početak edukacije na ovu temu, mada i najiskusniji prodavci tvrde da je uspela da im promeni pogled na svet.

Saznajte šta vas sve čeka između korica knjiga „Prodaj ili se predaj” i poručite je uz našu brzu i bezbednu onlajn prodavnicu.

Autor Grant Kardon
ISBN 9788674785492
EAN 8674785492
Godina izdanja 2019
Izdavač Data Status
Broj stranica 242
Format i dimenzije 140 x 210mm, mek povez

„Prodaj ili se predaj je bila prva knjiga koju sam pročitao iz poslovno-motivacione tematike i uvek mi je ostala posebno draga. Naučila me je zaista korisnim strategijama koje sam od tad primenjivao kroz celo poslovanje!” - Nenad Mrčić

„Grant Kardon je moj omiljeni motivacioni pisac! Znanje koje deli je zaista primenjivo, a knjige nisu pisane isključivo radi instant-motivacije.”  - Milica Todorović

„Najbolja knjiga iz poslovnih tehnika koju sam do sad pročitala! Jedna od onih kojoj ćete se stalno vraćati. Svaka preporuka za Prodaj ili se predaj!” – Vasilisa Radičić