Anatomija, Duale Reiche

Anatomija, Duale Reiche

Gerhard Aumuller

Gabriela Aust

Jurgen Engele

Joachim Kirsch

Giovanni Maio

Artur Mayerhofer

ISBN 9789531768696
Godina Izdanja 2018
Izdavač Medicinska naklada dostupno odmah
-5%
Cena sa PDV-om: 13.759,80 din. 14.484,00 din.
Dodaj u korpu Dodaj u listu želja
Dostupno u prodajnom objektu

Anatomija Duale Reihe je daleko najbolji studentski udžbenik anatomije s kojim ćete se susresti. Spaja tradicionalni pristup sa zahtjevima da usvojeno znanje bude primjenjivo, ali istovremeno ne zanemaruje ni brojne važne anatomske detalje. Dijelovi teksta iz embriologije i mikroskopske anatomije koji se obrađuju nisu dodatno opterećenje podatcima, već su poveznica s makroskopskom anatomijom i omogućuju bolje funkcionalno razumijevanje. Udžbenik je bogato ilustriran, i to vrhunskim crtežima i fotografijama, pa izvrsno dopunjuje postojeće anatomske atlase.
Udžbenik prikazuje i dio iskustava njemačkih studenata koji su opisali kako su na kliničkim predmetima spoznali važnost poznavanja anatomije.

Važnost anatomije za medicinsku obuku – to je važnost temelja za kuću. Sve druge medicinske discipline mogu se zidati samo na ovoj podlozi i zato treba da je ovaj fundament čvrst, solidan, da nikad ne može popustiti. Jer ako je taj manjkav, sve zidanje na njemu postaje iluzorno i sav trud kliničara postaje Sizifov posao. Gospodo! Anatomija je predmet koji se uči očima, jedna od najrealnijih struka ljudskog znanja, gdje sve o čemu se govori ne treba na dugo i široko obrazlagati i dokazivati, već je vidljivo i opipljivo i sve treba mladim ljudima pokazati kako izgleda u prirodi.

  • Sadržaj
  • Elektronski dodatak
  • Detalji
  • Utisci korisnika
Autor Gerhard Aumuller, Gabriela Aust, Jurgen Engele, Joachim Kirsch, Giovanni Maio, Artur Mayerhofer
ISBN 9789531768696
EAN 9531768692
Godina izdanja 2018
Izdavač Medicinska naklada
Broj stranica 1328
Format i dimenzije 210 x 270mm, mek povez