Mindfuck

Mindfuck

Petra Bok

ISBN 9788674784914
Godina Izdanja 2018
Izdavač Data Status dostupno odmah
-20%
Cena na sajtu sa PDV-om: 712,00 din. 890,00 din. ušteda: 178,00 din.
Dodaj u korpu Dodaj u listu želja
Dostupno u prodajnom objektu

Mindfuck je izraz koji označava samosabotažu i svakodnevne misli koje nas sputavaju da pravimo važne promene u životu, da budemo ono što želimo i da iskoristimo svoj pun potencijal. 

Fenomenom samosabotaže  detaljno se bavi  Petra Bok u svojoj knjizi konciznog i intrigantnog naslova - Mindfuck

Dr Petra Bok autorka je nekoliko bestselera na temu ličnog razvoja, savetnica za menadžment, kao i uspešna govornica. Ubraja se u najuticajnije koučeve u Nemačkoj. Govoreći iz ličnog iskustva, dr Bok veruje da svako može ostvariti svoj pun potencijal i dosegnuti novu dimenziju svoje sreće kada se reši stega i ustaljenih modela ponašanja. 

Poručite knjigu putem naše onlajn prodavnice ili nas posetite na dobro poznatim adresama:  u Data Status knjižari, u ulici 27. marta 43 ili knjižari Akademija, na adresi Knez Mihailova 35

  • Sadržaj
  • Elektronski dodatak
  • Detalji
  • Utisci korisnika

Prevazilaženje mentalnih blokada i kočnica

Mindfuck knjiga tečno govori jezik samosabotaže.

U ovoj knjizi autorka je detaljno opisala i razložila kako funkcioniše mehanizam koji dovodi do samosabotiranja. Naime, pre donošenja važnih odluka i prepuštanja novim promenama, u nama nastaju mentalne blokade. Osim što objašnjava kako nastaju, dr Bok predočava i razloge zbog kojih dolazi do ove pojave. 

Nakon što razumemo kako se određene misli formiraju i kako utiču na naše odluke i postupke, znaćemo kako da taj uticaj pretvorimo u nešto što radi za nas. 

A kako da znamo da li smo uspeli? 

Uspeh se meri našim dobrim osećajem, življenjem u skladu sa potrebama i željama ka kojim težimo, kao i korišćenje našeg punog potencijala. Odgovore na pitanja kako  da živite svoj pun potencijal i prevaziđete blokade koje vam onemogućavaju da dosegnete novu dimenziju sreće i uspeha pronaći ćete upravo u ovoj literaturi. 

Mindfuck knjiga daje praktična i primenjiva rešenja, koja će vam pomoći da korak po korak steknete nove uvide i da osvestite, a potom i otklonite mentalne blokade za koje do sada možda niste ni znali da postoje.  

Ukoliko želite da rad na sebi podignete na viši nivo, Mindfuck može biti pravi izbor za vas. 

Posetite Data Status knjižaru ili iskoristite sve prednosti onlajn kupovine i poručite je putem naše sigurne i brze Internet prodavnice! 

Autor Petra Bok
ISBN 9788674784914
EAN 8674784917
Godina izdanja 2018
Izdavač Data Status
Broj stranica 240
Format i dimenzije 137 x 207mm, mek povez

„Naslov knjige je prvo što mi je privuklo pažnju. Ovo je bila moja prva knjiga od Petre Bok, ali sigurno ne i poslednja. Knjiga je izuzetno pitka, a autorka se potrudila da naizgled komplikovane pojmove pojednostavi i reši česte nedoumice. Nakon što sam je pročitala, knjigu sam kupila mnogim važnim ljudima u svom životu, kojima želim da napreduju i žive svoj pun potencijal.” – Jovana Andrić 

„Mindfuck je knjiga koja bi nesumnjivo trebalo da se nađe na polici svakog ljubitelja popularne psihologije. Menja mnoge stavove i daje novu perspektivu.” – Srđan Petković