Zakoni pobednika

Zakoni pobednika

Bodo Šefer

ISBN 9788674784907
Godina Izdanja 2018
Izdavač Data Status dostupno odmah
-20%
Cena na sajtu sa PDV-om: 600,00 din. 750,00 din. ušteda: 150,00 din.
Dodaj u korpu Dodaj u listu želja
Dostupno u prodajnom objektu

Da li ste zadovoljni svojim životom? Da li svakodnevne obaveze, rutina i frustracije zatrpavaju vaše snove? Da li ste spremni za promenu? U tome će vam  pomoći svetski bestseler Zakoni pobednika, Boda Šefera sa 30 lako primenljivih zakona koji uređuju put do poslovnog i privatnog uspeha i ispunjenog života.

Pretvorite svoje snove u stvarnost i postanite osoba kakva želite da budete!

 

Zakoni pobednika je svetski bestseler koji predstavlja kratak vodič za postizanje ličnog uspeha, bogatstva i ispunjenog života. Ne postoji brzo i lako rešenje kada je reč o postizanju uspeha. Umesto toga, postoji niz koraka koje možete slediti da biste se postarali da se vaš život drastično i merljivo poboljša.  

Zar ne bi bilo divno kada bi postojao neki skup pravila koja treba slediti, nekih zakona koji bi pomogli pojedinicima da se pridruže redovima produktivnih i uspešnih ljudi? Ispostavlja se da već postoji. Zakoni Boda Šefera su pomogli mnogima, a ovaj nepogrešiv metod može i vama da pomogne!

 

Bodo Šefer je jedan od vodećih svetskih trenera u oblasti upravljanja vremenom i finansijama. U godinama koje je proveo kao finansijski guru, Šefer je osmislio skup od 30 zakona koji, kada ih poštujete, mogu drastično poboljšati kvalitet života pojedinca. U tim zakonima sadržani su alati koje koristi svetska elita i koji će vam pomoći da preuzmete kontrolu nad svojim životom i steknete samopouzdanje koje vam je neophodno da biste krenuli napred.

 

 

  • Sadržaj
  • Elektronski dodatak
  • Detalji
  • Utisci korisnika
Autor Bodo Šefer
ISBN 9788674784907
EAN 8674784909
Godina izdanja 2018
Izdavač Data Status
Broj stranica 248
Format i dimenzije 140x210 mm, mek povez