Kako telo dobija i gubi energiju

Kako telo dobija i gubi energiju

Momčilo Matić

ISBN 9788679780416
Godina Izdanja 2016
Izdavač Agencija "Matić" trenutno nema na zalihi / rok isporuke 30-60 dana
Cena sa PDV-om: 770,00 din. Dodaj u korpu Dodaj u listu želja
Dostupno u prodajnom objektu

Životna energija (fizička, emocionalna, mentalna i duhovna) je naša snaga i taj dragoceni dar svi nosimo. Mnogi nisu svesni postojanja ove moći.Ova knjiga nam daje informacije I upute kako da iskoristimo i aktiviramo tu energiju.Telo je tako stvoreno da može da izdrži puno udara u toku života. Organizam ima sposobnost da popravlja nannetu štetu i da se oporavi. Zašto se to uvek ne dešava i zašto se čovek razboli ? Činimo toliko grešaka svom telu i ono počne da nas izdaje i razboljevamo se. Ne može više da izdrži svakodnevne atake.

                 Iz sadržaja knjige:

 -          Prvi deo : Dobro varenje-zdravlje, loše varenje- uvod u bolest ( stvaranje energije, uskladištena energija i život, kako smanjiti telesnu težinu i dobiti energiju, razlike između žitarica koje su se nekada gajile i savremenih sorti, kako neke od žitarica remete dobru energiju, da li prisustvo glutena u žitaricama oduzima energiju, veliki stomak-izvor zdravstvenih poremećaja, estrogen i veliki stomak, kako smanjiti veliki stomak, da li je velika količina integralnih žitarica baš tako zdrava, gojaznost, šećerna bolest, žitarice i energija, upala zglobova, telesna težina i energija, kako dolazi do crevnih poremećaja, koji su simptomi trovanaj creva, gasovi u crevima, preporuke za pravilnu ishranu,... )

-          Drugi deo: Emocija i energija ( uticaj reči na energiju, poreklo nevolja zbog kojih gubimo energiju, mentalno i emocionalno opterećenje i energija, zašto je važna kontrola emocija i kako ona utiče na mentalnu energiju, kako ljubav i emocije utiču na energiju, da li plakanjem osobađamo loše energije, energija i samopouzdanje, zavidnost, mržnja i energija, kako naučiti decu da ne skrivaju svoje emocije, traume iz detinjstva, dobro je opraštati drugima, kako depresija utiče na energiju, kako postići unutrašnji mir i balans energije,..i još mnogo toga )

-          Treći deo: Zdravstveni poremećaji i energija ( kako bolesnom detetu vratiti energiju, nagomilavanje toksičnog otpada u telu, pad energije izazvan stresom i dehidracijom, anemija,malaksalost, stanje krvnih sudova, imunitet i energija, infekcije, trovanje hranom, štitna žlezda, kancer i energija,..)

 -        Četvrti deo: Šta još utiče na energiju ( energetski napici-šteta i korist, elektromagnetni stres, neke od namernica koje brzo vraćaju energiju, da li su masnoće baš tako loše, energija i fizička aktivnost, opasni aditivi i energija, sunce i energija, nervni sistem i energija, uticaj tuširanaj na energiju, kako što duže ostati mlad i održavati dobru energiju,...)

  • Sadržaj
  • Elektronski dodatak
  • Detalji
Autor Momčilo Matić
ISBN 9788679780416
EAN 8679780413
Godina izdanja 2016
Izdavač Agencija "Matić"
Broj stranica 252
Format i dimenzije 135 x 205mm, tvrd povez