Kompjuterizovana stomatologija

Kompjuterizovana stomatologija

B. Mihailović M. Miladinović D. Mladenović Z. Lazić A. Janković D. Živković B. Vujičić

ISBN T9788683563593
Godina Izdanja 2009
Izdavač IP Obeležja dostupno odmah
Cena sa PDV-om: 1.430,00 din.
Dodaj u korpu Dodaj u listu želja
Dostupno u prodajnom objektu

Udžbenik Kompjuterizovana stomatologija je pisan za potrebe studenata stomatologije i medicine, kao i studenata specijalističkih i doktorskih studija. Nadamo se da će biti vrlo koristan i svršenim stomatolozima i lekarima različitih specijalnosti.

Udžbenik pokriva sledeća poglavlja: informatika u medicini, osnove rada sa Windows operativnim sistemima, digitalna kartoteka pacijenata u stomatologiji, kompjuterska analiza modela u ortodonciji, kompjuterizovana restaurativna stomatologija, kompjuterska tehnologija u oralnoj i maksilofacijalnoj hirurgiji, kompjuterom pomagana dentalna implantologija, digitalna dokumentacija i telemedicina u stomatologiji.

Opisana su saznanja o naprednim kompjuterizovanim sistemima i njihovoj korisnosti u dijagnozi i terapiji oboljenja koja spadaju u domen stomatologije.

Autori su pomoću priloga, skica i fotografija učinili da prezentovana materija bude što jednostavnija i razumljivija i učini lakom problematiku koju prezentuje.

Kroz udžbenik je posebno naglašena potreba interference između stomatoloških, medicinskih i kompjuterskih specijalnosti u cilju adekvatnog zbrinjavanja stomatoloških pacijenata.

Autori

  • Sadržaj
  • Elektronski dodatak
  • Detalji
Autor B. Mihailović M. Miladinović D. Mladenović Z. Lazić A. Janković D. Živković B. Vujičić
ISBN T9788683563593
EAN
Godina izdanja 2009
Izdavač IP Obeležja
Broj stranica 265
Format i dimenzije 188 x 226mm, mek povez