Kompjuterizovana stomatologija

Kompjuterizovana stomatologija

B. Mihailović M. Miladinović D. Mladenović Z. Lazić A. Janković D. Živković B. Vujičić

ISBN T9788683563593
Godina Izdanja 2009
Izdavač IP Obeležja trenutno nema na zalihi / rok isporuke 30-60 dana
Cena sa PDV-om: 1.430,00 din. Dodaj u korpu Dodaj u listu želja
Dostupno u prodajnom objektu

Udžbenik Kompjuterizovana stomatologija je pisan za potrebe studenata stomatologije i medicine, kao i studenata specijalističkih i doktorskih studija. Nadamo se da će biti vrlo koristan i svršenim stomatolozima i lekarima različitih specijalnosti.

Udžbenik pokriva sledeća poglavlja: informatika u medicini, osnove rada sa Windows operativnim sistemima, digitalna kartoteka pacijenata u stomatologiji, kompjuterska analiza modela u ortodonciji, kompjuterizovana restaurativna stomatologija, kompjuterska tehnologija u oralnoj i maksilofacijalnoj hirurgiji, kompjuterom pomagana dentalna implantologija, digitalna dokumentacija i telemedicina u stomatologiji.

Opisana su saznanja o naprednim kompjuterizovanim sistemima i njihovoj korisnosti u dijagnozi i terapiji oboljenja koja spadaju u domen stomatologije.

Autori su pomoću priloga, skica i fotografija učinili da prezentovana materija bude što jednostavnija i razumljivija i učini lakom problematiku koju prezentuje.

Kroz udžbenik je posebno naglašena potreba interference između stomatoloških, medicinskih i kompjuterskih specijalnosti u cilju adekvatnog zbrinjavanja stomatoloških pacijenata.

Autori

  • Sadržaj
  • Elektronski dodatak
  • Detalji
Autor B. Mihailović M. Miladinović D. Mladenović Z. Lazić A. Janković D. Živković B. Vujičić
ISBN T9788683563593
EAN
Godina izdanja 2009
Izdavač IP Obeležja
Broj stranica 265
Format i dimenzije 188 x 226mm, mek povez