PRAVNO OKRUŽENJE POSLOVANJA

PRAVNO OKRUŽENJE POSLOVANJA

Ljerka Mintas-Hodak

ISBN T9789532460889
Godina Izdanja 2010
Izdavač Mate d.o.o. izdavačko preduzeće dostupno odmah
-10%
Cena na sajtu sa PDV-om: 1.349,10 din. 1.499,00 din. ušteda: 149,90 din.
Dodaj u korpu Dodaj u listu želja
Dostupno u prodajnom objektu

UDŽBENIK NASTOJI DA PODIGNE SVEST STUDENATA O UTICAJU PRAVNIH PRAVILA I NJIHOVOJ VAŽNOSTI ZA SVAKODNEVNO POSLOVANJE PREDUZETNIKA I FIRMI!

 

U okviru “klasičnih” pravnih predmeta na ekonomskim fakultetima i visokim školama stiče se uglavnom znanje iz područja ugovornog prava, prava trgovačkih društava, prava međunarodne trgovine itd. Međutim, brojni važni pravni aspekti poslovanja ostaju izvan okvira tih pravnih predmeta, a nedostaje i povezivanje stečenog znanja iz različitih pravnih područja kao i upoznavanje s pravnom praksom privrednog poslovanja.

 

Zbog toga se pokazala potreba za jednim novim pravnim predmetom koji bi se fokusirao na različite segmente pravnog okruženja poslovanja. Predmet “Pravno okruženje poslovanja“ predstavlja novinu u politici visokoškolskog obrazovanja ekonomista, mada slični predmeti postoje u stranim, evropskim i američkim programima studija.


 

Uredila: Ljerka Mintas-Hodak
Autori: Ljerka Mintas-Hodak, Mladen Cerovac, Luka Colić Tadić, Jelena Čuveljak, Olivera Jurković Majić, Dina Korper Žemva, Jelena Madir, Helena Majić, Branko Skerlev, Božena Vidović, Goran Vojković

  • Sadržaj
  • Elektronski dodatak
  • Detalji
  • Utisci korisnika
Autor Ljerka Mintas-Hodak
ISBN T9789532460889
EAN
Godina izdanja 2010
Izdavač Mate d.o.o. izdavačko preduzeće
Broj stranica 480
Format i dimenzije 170 x 245 mm, meki povez