INTRAPARTALNI NADZOR

INTRAPARTALNI NADZOR

Vesna Košec

Krunoslav Kuna

ISBN 9789531767941
Godina Izdanja 2017
Izdavač Medicinska naklada dostupno odmah
-10%
Cena sa PDV-om: 2.807,10 din. 3.119,00 din.
Dodaj u korpu Dodaj u listu želja
Dostupno u prodajnom objektu

Knjiga Intrapartalni nadzor je kompletno i kompaktno štivo koje uspješno objedinjuje najnovija znanja i smjernice iz područja opstetricije, temeljena na recentnoj literaturi, uključujući i vlastita istraživanja.

Koncipirana kroz 21 poglavlje, preko anatomije zdjelice, fiziologije trudova i hemodinamskih promjena u trudnoći, čitatelja sustavno uvodi u kompleksnost intrapatalnog nadzora, uzevši u obzir sve njegove aspekte. U dva su poglavlja opisani i postpartalni postupci s novorođenčetom, a jedan se dio dotiče i sudskomedicinske problematike ovog osjetljivog dijela struke.

Namijenjena je studentima medicine, specijalizantima i specijalistima ginekologije i opstetricije te supspecijalistima fetalne medicine i opstetricije. Studentima će biti od koristi zato što svako poglavlje započinje konciznim isticanjem najvažnijih sadržajnih točaka koje karakteriziraju sadržaj tog poglavlja. Poglavlja su bogato ilustrirana crtežima i fotografijama, a na kraju svakog poglavlja nalaze se recentni literaturni navodi koji omogućuju čitatelju proširivanje znanja.

Autori knjige su dokazani autoriteti na ovom području, a ujedno i kliničari koji su dosadašnji rad posvetili perinatologiji, neonatologiji i perinatalnoj patologiji, što pridonosi vjerodostojnosti ovoga djela. Cilj koji su autori željeli postići jest  prevenirati nepovoljan ishod porođaja i omogućiti novorođenom biću priliku da od samog početka života ostvaruje svoje potencijale.

  • Sadržaj
  • Elektronski dodatak
  • Detalji
Autor Vesna Košec, Krunoslav Kuna
ISBN 9789531767941
EAN 9531767947
Godina izdanja 2017
Izdavač Medicinska naklada
Broj stranica 218
Format i dimenzije 170 x 240mm, tvrd povez