e-Poslovanje 2.0 : Vodič ka uspjehu

e-Poslovanje 2.0 : Vodič ka uspjehu

Ravi Kalakota

Marcia Robinson

ISBN T9789536070817
Godina Izdanja 2002
Izdavač Mate trenutno nema na zalihi / rok isporuke 30-60 dana
Cena sa PDV-om: 3.750,00 din. Dodaj u korpu Dodaj u listu želja
Dostupno u prodajnom objektu

VODIČ KA USPEHU!

 

E-poslovanje 2.0, kao naslednik odlično prodavanog prvog izdanja knjige o toj suštinskoj temi, dolazi u pravi čas kako bi se objasnilo na koji način menadžeri rekonstruišu svoja preduzeća u cilju maksimalnog iskorišćavanja prednosti koje donosi e-poslovanje.

 

Ravi Kalkota i Marcia Robinson prikazuju inovativni aplikacijski okvir koji upravlja prelaskom od tradicionalnog modela poslovanja na model e-poslovanja. Oslanjajući se na svoje veliko lično iskustvo u radu s vodećim preduzećima, oni nude jasnu sliku korisnosti i izazova koje poručuju i s kojima se suočavaju e-preduzeća. Utvrđuju temeljna načela dizajna za izgradnju uspešnih poslovnih slučajeva e-poslovanja. Novi modeli poslovanja, temeljeni na mrežama, daju novi ključ za uspeh u tržišnom nadmetanju i stvaranju bogatstva. Zbog toga je knjiga koju su napisali Ravi Kalakota i Marcia Robinson došla u pravo vreme.

 

E-poslovanje danas predstavlja centralni pojam u srcu poslovne strategije. Kada ovu knjigu jednom pročitate, znaćete zašto će celokupno poslovanje uskoro postati e-poslovanje.

  • Sadržaj
  • Elektronski dodatak
  • Detalji
Autor Ravi Kalakota, Marcia Robinson
ISBN T9789536070817
EAN
Godina izdanja 2002
Izdavač Mate
Broj stranica 602
Format i dimenzije 190 x 240 mm, meki povez