Dokaz sloma 2.0

Dokaz sloma 2.0

Peter D. Schiff

John Downes

ISBN T9789532461428
Godina Izdanja 2012
Izdavač Mate dostupno odmah
-10%
Cena na sajtu sa PDV-om: 1.979,10 din. 2.199,00 din. ušteda: 219,90 din.
Dodaj u korpu Dodaj u listu želja
Dostupno u prodajnom objektu

KNJIGA KOJA JE PREDVIDELA KRAH TRŽIŠTA!
KAKO PROFITIRATI OD EKONOMSKOG KOLAPSA!

 

Ekonomska i monetarna katastrofa na koju je upozoravao iskusni prognostičar Wall Street-a, Peter Schiff, u svojoj knjizi Dokaz sloma više nije hipotetska stvar – ona se događa sada. Iako mnogi ljudi veruju kako je ekonomski kolaps gotov, realnost je da je tek započeo. Upravo se zato i vratio s knjigom Dokaz sloma 2.0.

 

Schiff je više od decenije, ne samo promatrao američku ekonomiju, već i pomagao svojim klijentima da restrukturiraju svoje portfelje tako da reflektuju njegova predviđanja. Ono što vidi danas jeste nacija koja se suočava s ekonomskom olujom – stvorenom puknućima balona i rastućim federalnim, li;nim, kao i korporativnim dugom – koji će se samo povećavati kako američka vlada ne bude dozvoljavala sanaciju štete od strane tržišnih sila.

 

Dokaz sloma 2.0. nastavlja gde je prvo izdanje – koje je jasno predvidelo puknuće nekretninskog balona, krah kredita, nesolventnost Fannie Mae te Freddie Mac – što uključuje više od 80 novih stranica aktualne analize i saveta. Ovaj vodič uzima u obzir dramatične ekonomske promene koje preoblikuju Ameriku i koje vam pružaju vredne uvide koji će vam omogućiti da se zaštitite i napredujete u teškim vremenima koja slede.

 

Schiff kroz knjigu objašnjava faktore koji će uticati na vašu buduću finansijsku stabilnost – od balonskih cena obveznicae, kolapsa dolara, do visokih dugoročnih kamatnih stopa i inflacije – pa pruža specifičan plan u tri koraka kojim ćete se boriti s ekonomskim padovima danas i tržišnim poremećajima sutra.

 

KORAK 1: RAZMATRANJE VAŠEG DEONIČKOG PORTFELJA vam točno pokazuje kako učvrstiti vaš portfelj pomoću inostranih hartija od vrednosti koje su bolje pozicionirane za premošćivanje oluje i pružaju ostvarenja značajnih dugoročnih povrata.
 

KORAK 2: ZLATNA GROZNICA istražuje razne načine kapitalizacije optimističnih tržišta zlata i srebra i objašnjava kako ti plemeniti metali mogu pridoneti vašem konzervativnom inostranom portfelju svojom sigurnošću i potencijalom rasta.
 

KORAK 3: OSTANITE LIKVIDNI objašnjava različite aspekte likvidnosti i njenu važnost tokom vremena finansijskih nedaća.

 

Čak i uz sve što se dogodilo tokom poslednjih nekoliko godina, stvarni kolaps je još pred nama. Sa knjigom Dokaz sloma 2.0 kao vašim vodičem, otkrićete dugoročan plan koji će vas postaviti u bolju poziciju za preživljavanje i uspeh tokom sledećih godina ekonomske neizvesnosti.

  • Sadržaj
  • Elektronski dodatak
  • Detalji
  • Utisci korisnika
Osvrt autora na Dokaz sloma 2.0
Predgovor
Uvod: America.com: zabluda stvarnog bogatstva
Sklizak spust: Potrošači, ne proizvođač
Što američka vlada, masovni mediji i Wall Street ne žele da znatE
Za dolar više: Naša propadajuća valuta
Nacija inflacije: Obmana središnje banke
Kraljevstvo za kupca: Kaos na tržištu dionica
Oni buše balone, zar ne? Nadolazeći nekretninski slom
Uđite, voda je odlična: problem duga potrošača
Kako preživjeti i napredovati, korak 1: Ponovno razmislite o svom dioničkom portfelju
Kako preživjeti i napredovati, korak 2: Zlatna groznica – budite prva osoba u kvartu koja je zauzela stav
Kako preživjeti i napredovati, korak 3: Ostanite likvidni
Autor Peter D. Schiff, John Downes
ISBN T9789532461428
EAN
Godina izdanja 2012
Izdavač Mate
Broj stranica 400
Format i dimenzije 190 x 240 mm, meki povez