Trening za jačanje mišića trupa

Trening za jačanje mišića trupa

Glen Thurgood

Mary Paternoster

ISBN 9788674784679
Godina Izdanja 2017
Izdavač Data Status dostupno odmah
-20%
Cena na sajtu sa PDV-om: 1.832,00 din. 2.290,00 din. ušteda: 458,00 din.
Dodaj u korpu Dodaj u listu želja
Dostupno u prodajnom objektu

Prelistajte knjigu

Knjiga Trening za jačanje mišića trupa prvi put na srpskom jeziku predstavlja kompletne vežbe iz programa Core Strenght Training - koji se smatra vodećim svetskim programom u fitness-u i bazom sportskog treninga. Trening za jačanje mišića trupa (Core Strenght Training) može da poboljša Vaš učinak u sportu i fitness-u, da smanji rizik od povreda i da zaštiti Vaše telo u svakodnevnim aktivnostima.

Centralne mišićne strukture trupa (eng. core) predstavljaju osnovu svakog pokreta  One stabilizuju kičmeni stub, grudni koš i karlicu prilikom kretanja. Imaju i ključnu ulogu u svakodnevnim biološkim aktivnostima čoveka – stvaraju pritisak u trbušnoj duplji, drže unutrašnje organe na svom mestu i pomažu prilikom udisanja i izdisanja, kao i prilikom porođaja ili napora pri izbacivanja telesnog otpada. Mišići trupa su od ključne važnosti ne samo za izgled i snagu tela, već imaju i snažan uticaj na kvalitet života povezan sa zdravljem.

Ispunjena detaljnim instrukcijama i razumljivim programima za svaki nivo fizičke forme, knjiga Trening za jačanje mišića trupa je kompletan vodič za razvoj snažnijih centralnih mišićnih struktura (core) namenjen i ženama i muškarcima, bez obzira na starosnu dob, kao i osobama sa specifičnim potrebama poput trudnica, dece u razvoju koja pate od problema sa držanjem tela i rekonvalescenata. Pokazuje vam sve što je potrebno da izgradite jače telo i dobijete najbolje moguće rezultate od svog vežbanja. 

Knjiga obiluje detaljnim anatomskim dijagramima koji prikazuju šta ulazi u sastav centralnih mišićnih struktura trupa, koje specifične mišiće aktivirati i na koji način i sadrži više od 150 vežbi snage za jačanje mišića trupa, sa jasnim opisima i ilustracijama koji će Vam pomoći da usavršite svoju tehniku. 

Unapredite snagu, fizičku formu, držanje i ravnotežu tela uz pomoć ovog sveobuhvatnog vodiča za jačanje mišića trupa!  Ovaj  praktičan i  jednostavan vodič je pogodan za svakoga - od početnika do fitnes fanatika

  • Sadržaj
  • Elektronski dodatak
  • Detalji
  • Utisci korisnika
Autor Glen Thurgood, Mary Paternoster
ISBN 9788674784679
EAN 8674784674
Godina izdanja 2017
Izdavač Data Status
Broj stranica 224
Format i dimenzije 195 x 235mm, mek povez