NEUROKEMIJA PONAŠANJA S OSNOVAMA PSIHOFARMAKOLOGIJE

NEUROKEMIJA PONAŠANJA S OSNOVAMA PSIHOFARMAKOLOGIJE

Dalibor Karlović

ISBN 9789531767248
Godina Izdanja 2016
Izdavač Medicinska naklada trenutno nema na zalihi / rok isporuke 30-60 dana
-5%
Cena na sajtu sa PDV-om: 3.783,85 din. 3.983,00 din. ušteda: 199,15 din.
Obavesti me kada ovaj proizvod postane dostupan.
Dodaj u listu želja
Dostupno u prodajnom objektu

Knjiga je svrsishodno stručno i znanstveno djelo temeljeno na znanstvenim dokazima, čija tematika povezuje biologiju, kemiju i psihologiju. Važna je medicini, društvenim znanostima, a zanimljivo je štivo svakom mislećem čovjeku, intelektualcu.
Prožeta je autorovom impresijom o čudu biologije, krhkosti i tankoćutnosti mikro i makrosvijeta te neuhvatljivoj niti između vidljivoga i nevidljivoga, izvanjskoga i unutarnjega.

Čitatelja potiče na razmišljanje o vlastitom, i što je najvažnije za studenta, na čin spoznavanja i razumijevanja što su drugi otkrili, uz istodobnu žudnju da sam istraži i vjeru da će znanost doći samom cilju i cjelovitoj istini. Namijenjena je sveučilišnom djelokrugu biomedicinskih usmjerenja, ali i humanističkim znanstvenim disciplinama među kojima se ističe psihologija. Podjednako će je trebati i specijalizanti različitih medicinskih specijalizacija, i ne samo onih s područja neurologije i psihijatrije.

Knjiga je u punom smislu zaslužila biti sveučilišnim udžbenikom biomedicinskog i društvenog područja. Ona je u ovakvom spoju neurokemije, ponašanja, psihoneuroendokrinologije, psihoneuroimunologije i psihofarmakologije s uvodnikom iz neuroanatomije i fiziologije prva na hrvatskom stručnom i znanstvenom tlu.

 

  • Sadržaj
  • Elektronski dodatak
  • Detalji
  • Utisci korisnika
Autor Dalibor Karlović
ISBN 9789531767248
EAN 9531767246
Godina izdanja 2016
Izdavač Medicinska naklada
Broj stranica 240
Format i dimenzije 170 x 240mm, tvrd povez