Komplet dve knjige: Animalijum & Botanikum

Komplet dve knjige: Animalijum & Botanikum

Kejti Skot

Dženi Brum

ISBN 9786455133294
Godina Izdanja 2017
Izdavač Data Status dostupno odmah
Cena na sajtu sa PDV-om: 4.640,00 din.
Dodaj u korpu Dodaj u listu želja
Dostupno u prodajnom objektu

Prelistajte knjigu

Specijalna ponuda! Komplet od dve knjige po trajno nižoj ceni i još popust za onlajn kupovinu! Uštedite više od 1.800 dinara kupovinom kompleta do 31. avgusta 2020! Besplatna isporuka!

Svetske bestselere Animalijum i Botanikum - kapitalna izdanja koja, zahvaljujući umetničkim ilustracijama i prikazu evolucije biljnog i životinjskog sveta pitkim jezikom oslobođenim suvišnih detalja, ne poznaju uzrasne granice - sada možete imati u kompletu čija je cena za 20% niža nego da knjige kupujete pojedinačno. 

Animalijum i Botanikum su svojevrsni muzeji između korica knjige i predstavljaju pravo bezvremeno blago za svaku porodičnu ili institucionalnu biblioteku.

Prevodioci izdanja na srpskom jeziku su kustosi Prirodnjačkog muzeja u Beogradu, što ovim izdanjima daje dodatni kvalitet.

Ilustracije Animalijuma i Botanikuma potpisuje jedna od najčuvenijih svetskih umetnica, Kejti Skot (Katie Sckot) koja na svakoj strani ovih knjiga čitaocu daje osećaj posete vrhunskom prirodnjačkom muzeju. Uz ilustracije, i sam hronološki koncept sadržaja osmišljen je tako da čitaoca vodi kroz svojevrsnu muzejsku postavku. Upravo zato, naziv ove svetski popularne i cenjene edicije nosi naziv "Dobro došli u muzej".

Kao ekskluzivni nosilac prava na srpskom jeziku, odlučili smo da ovim kompletom omogućimo svim ljubiteljima biljnog i životinjskog sveta, kao i poštovacima vrhunske ilustracije, da ova fantastična izdanja nađu mesto u njihovim bibliotekama.

Detaljnije o knjizi Animalijum možete pročitati OVDE. Doke je detaljan prikaz knjige Botanikum dat OVDE.

Knjige su štampane na luksuznom papiru, dok je tvrd povez obogaćen zlatotiskom i detaljima u specijalnom laku.

 

 


 

  • Sadržaj
  • Elektronski dodatak
  • Detalji
  • Utisci korisnika
Autor Kejti Skot, Dženi Brum
ISBN 9786455133294
EAN 6455133293
Godina izdanja 2017
Izdavač Data Status
Broj stranica 0
Format i dimenzije Komplet od dve knjige, tvrd povez, luksuzna štampa sa zlatotiskom