Ejmi i njene haljinice (Edicija Minimiki)

Ejmi i njene haljinice (Edicija Minimiki)

Žili Kamel (Julie Camel)

ISBN 9788674784501
Godina Izdanja 2016
Izdavač Data Status dostupno odmah
-20%
Cena sa PDV-om: 552,00 din. 690,00 din.
Dodaj u korpu Dodaj u listu želja
Dostupno u prodajnom objektu

Prelistajte knjigu

Edicija Minimiki, najlepši način da deca otkriju svet!
Ovo je idealna edicija za prvo upoznavanje najmlađih sa različitim kulturama. Na putu oko sveta tokom kog u svakoj knjizi upoznaju tradiciju, kulturu, ishranu i geografiju po jedne zemlje, društvo im prave nove drugarice: Ines iz ŠpanijeEma iz FrancuskeAkiko iz Japana, Lena iz Rusije, Mohea sa Tahitija i Ejmi iz Sjedinjenih Američkih Država.

Kolekcija obuhvata slikovnice sa nalepnicama, knjige u obliku lutkica i slikovnice sa magičnom pričom o svakoj junakinji.

Slikovnice sa nalepnicama iz edicije Minimiki namenjene su uzrastu od 4 do 8 godina. Imaju po 24 strane i uključuju po 300 viskokokvalitetnih nalepnica uz čiju pomoć će deca učiti o različitim zemljama i njihovim običajima i raskošno odenuti svoje junakinje za svaku priliku koja je opisana u knjigama.

Knjige sa nalepnicama iz edicije Minimiki su dvojezične - kratak i jednostavan tekst na srpskom jeziku, koji daje najčešće korišćene fraze i izraze svake zemlje, prati i isti tekst na maternjem jeziku svake junakinje. Zahvaljujući ovom originalnom konceptu, deca upoznaju ne samo kulturu i tradiciju pojedinih zemalja, nego imaju i priliku da nauče neke od najčešće upotrebljavanih reči na izvornim jezicima junakinja ove edicije.

  • Sadržaj
  • Elektronski dodatak
  • Detalji
  • Utisci korisnika
Autor Žili Kamel (Julie Camel)
ISBN 9788674784501
EAN 867478450X
Godina izdanja 2016
Izdavač Data Status
Broj stranica 24
Format i dimenzije 240 x 310 mm, mek povez, pun kolor + 300 nalepnica