Naučite Angular 2

Naučite Angular 2

Pablo Deeleman

ISBN 9788673105086
Godina Izdanja 2016
Izdavač Kompjuter biblioteka dostupno odmah
Cena na sajtu sa PDV-om: 1.650,00 din.
Dodaj u korpu Dodaj u listu želja
Dostupno u prodajnom objektu

Vaš brz, jasan vodič za izgradnju aplikacija pomoću Angulara 2.

Podesite radno okruženje da biste imali sve alatke koje su potrebne za početak izgradnje Angular 2 komponenata uz minimalni napor

Ubrzajte rad pomoću TypeScripta, moćnog tipiziranog nadskupa JavaScripta koji prevodi kod na čist JavaScript.

Preuzmite potpunu kontrolu nad načinom renderovanja podataka i ažuriranja prilikom promene podataka.

Izgradite moćne web aplikacije, zasnovane na strukturiranim hijerarhijama komponenata koje emituju i „osluškuju“ događaje i promene podataka kroz stablo elemenata.

Istražite kako da upotrebite eksterne API-je i usluge podataka i omogućite editovanje podataka korišćenjem moći web formulara kreiranih pomoću Angulara 2.

Omogućite nesmetanu web navigaciju pomoću usmeravanja aplikacije i statusa rukovanjem uobičajenim funkcijama sa lakoćom.

Otkrijte koliko je otporna vaša aplikacija korišćenjem pametnih tehnika za testiranje jedinice i alatki za ispravljanje grešaka.

Angular 2 je u potpunosti korigovan da bi ispunio očekivanja modernih programera, koji zahtevaju izuzetno brze performanse i odziv od svojih web aplikacija.

Ova knjiga će vam pomoći da naučite osnove dizajniranja i izgradnje Angular 2 komponenata od početka, pružajući detaljan opis TypeScript sintaksi, koje su potrebne za praćenje primera koji su uključeni u knjigu. Od te tačke nadalje ćemo izgraditi prve komponente, međusobno ćemo ih povezati i dati oblik većim web aplikacijama. Nakon toga ćemo preći na implementiranje rutiranja u Angularu 2, analizirajući kako se rukuje stanjima aplikacije i detaljno opisati navigaciju od jedne komponente do druge. Zatim su u knjizi detaljno opisani web formulari i validacija korisničkog unosa, a kasnije i usklađivanje svih ovih informacija prilikom opisa osnova primene provere identiteta korisnika u Angularu 2 i obezbeđivanje prikaza iz ptičje perspektive različitih strategija za zaštitu stranica i područja web sajta. U ovoj knjizi takođe je obuhvaćeno animiranje komponenata i DOM elemenata pomoću Angulara 2. Poslednji deo ove knjige daje širi uvid u načine testiranja komponenata i druge module, kao što su servisi, komande i usmeravanja.

  • Sadržaj
  • Elektronski dodatak
  • Detalji
  • Utisci korisnika

1: Kreiranje prve komponente u Angularu 2

2: Uvod u TypeScript

3: Implementiranje parametara i događaja u komponente

4: Poboljšanje komponenata pomoću usmeravanja i komandi

5: Izgradnja aplikacije pomoću Angular 2 komponenata

6: Asinhroni servisi podataka u Angularu 2

7: Usmeravanja u Angularu 2

8: Formulari i rukovanje proverom identiteta u Angularu 2

9: Animiranje komponenata pomoću Angulara 2

10: Testiranje koda u Angularu 2

Autor Pablo Deeleman
ISBN 9788673105086
EAN 8673105080
Godina izdanja 2016
Izdavač Kompjuter biblioteka
Broj stranica 352
Format i dimenzije 165 x 235 mm, mek povez