Placebo ste vi - Ozdravljenje umom je moguće

Placebo ste vi - Ozdravljenje umom je moguće

Joe Dispenza

ISBN 9789532573152
Godina Izdanja 2015
Izdavač PLANETOPIJA trenutno nema na zalihi / rok isporuke 30-60 dana
Cena na sajtu sa PDV-om: 2.927,00 din.
Obavesti me kada ovaj proizvod postane dostupan.
Dodaj u listu želja
Dostupno u prodajnom objektu

Dr. Joe Dispenza ruši mit o tome da je naše zdravlje izvan naše kontrole i vraća nam moć i pravo na izvrsno zdravlje tijekom cijelog života pokazujući nam kako to postići. Čitanje ove knjige je poput pretplate na najbolje moguće zdravstveno osiguranje na svijetu.

Sonia Choquette

Dr. Joe Dispenza smatra da smo placebo mi sami - naše misli, stavovi, uvjerenja i percepcije koje oblikuju našu stvarnost pa tako i zdravlje. Donosi potvrđene slučajeve ljudi koji su oboljeli pa čak i umrli jer su povjerovali u, pokazalo se, pogrešno postavljenu fatalnu dijagnozu. Ako je moguće da naše misli budu tako moćne, zašto ih ne iskoristiti za ozdravljenje i kvalitetniji život? Dr. Dispenza navodi brojne primjere polaznika svojih radionica koji su se snagom uma izliječili od raka, bolesti srca, artritisa, depresije, Parkinsonove bolesti, bolesti štitnjače, multiple skleroze i drugih bolesti.

Na temelju najnovijih znanstvenih istraživanja na području kvantne fizike, neurologije, psihologije, biologije i hipnoze dr. Dispenza oblikovao je model transformacije koji nas poučava kako postići placebo-učinak, u što su se uvjerili njegovi pacijenti, a čudesna poboljšanja njihovih stanja su i znanstveno potvrđena.

Knjiga sadrži i upute za vođenu meditaciju koja pomaže promijeniti duboko ukorijenjena vjerovanja i percepcije, što je prvi korak prema ozdravljenju umom koje je ne samo moguće nego i vrlo učestalo.

 

  • Sadržaj
  • Elektronski dodatak
  • Detalji
  • Utisci korisnika
Autor Joe Dispenza
ISBN 9789532573152
EAN 9532573151
Godina izdanja 2015
Izdavač PLANETOPIJA
Broj stranica 336
Format i dimenzije 155 x 230mm, mek povez