Happy House 2, 2 Ed - udžbenik engleskog jezika za 2. razred osnovne škole

Happy House 2, 2 Ed - udžbenik engleskog jezika za 2. razred osnovne škole

Stella Maidment

Lorena Roberts

ISBN 9780194003766
Godina Izdanja 2013
Izdavač The English Book
Dodaj u listu želja
Knjiga trenutno nije dostupna.
Možete nas kontaktirati putem:
telefona: 0800 300 033
email-a: info@datastatus.rs

Happy House udžbenik je namenjen upotrebi u prva dva razreda osnovne škole. Sadržaj programa je u skladu sa nastavnim planom i programom Republike Srbije.

 

Prvi nivo udžbenika je u potpunosti bez čitanja i pisanja, a usvajanje jezika vrši se putem pesmica i priča koje čine okosnicu samog programa. Drugi nivo postepeno uključuje  veštine pisanja i čitanja, istovremeno nastavljajući započeti rad na razvijanju veština slušanja i govora. Sav materijal koji se nalazi u udžbeniku propraćen je adekvatnim vežbama u radnoj svesci, a nastavnicima je na raspolaganju iHappy Alphabet Book, dodatni matrijal za upoznavanje sa alfabetom.

 

Raznovrsne aktivnosti, vesele pesme, zanimljive priče, interaktivne vežbe na MultiROM-u i druženje sa simpatičnim likovima, omogućavaju deci da na zabavan način, kroz igru i pesmu, usvoje propisano gradivo bez poteškoća i zavole engleski jezik.

 

Korisnicima udžbenika Happy House, kako učenicima, tako i nastavnicima, dostupni su posredstvom internet stranica i dodatni materijali u vidu pesmica, priča, igrica, testova i saveta samog autora.

 

  • Sadržaj
  • Elektronski dodatak
  • Detalji
Autor Stella Maidment, Lorena Roberts
ISBN 9780194003766
EAN 0194003760
Godina izdanja 2013
Izdavač The English Book
Broj stranica 0
Format i dimenzije