Konečno! 3, udžbenik iz ruskog jezika za 7. razred osnovne škole

Konečno! 3, udžbenik iz ruskog jezika za 7. razred osnovne škole

Kristine Amštajn- Baman

Ulf Borgvart

Monika Broš i dr.

ISBN T9788677628727
Godina Izdanja 2016
Izdavač Klett D.O.O dostupno odmah
Cena sa PDV-om: 790,00 din. Dodaj u korpu Dodaj u listu želja
Dostupno u prodajnom objektu

Kонечно! je moderan udžbenički komplet za ruski jezik. Odlikuju ga privlačan dizajn, kratka i dinamična vežbanja, autentičan jezik, likovi koji su bliski učenicima i veliki broj strategija koji pomažu učenicima da što bolje savladaju ruski jezik.

  • Sadržaj
  • Elektronski dodatak
  • Detalji

Kонечно! je moderan udžbenički komplet za ruski jezik. Odlikuju ga privlačan dizajn, kratka i dinamična vežbanja, autentičan jezik, likovi koji su bliski učenicima i veliki broj strategija koji pomažu učenicima da što bolje savladaju ruski jezik. Svaka lekcija u udžbeniku započinje sa fotografijama iz Rusije koje služe učenicima kao podsticaj. Tekstovi i dijalozi su osmišljeni da budu zanimljivi, a prate ih audio-numere s autentičnim govornicima. Veliki broj kraćih vežbanja podstiče učenike da govore i pišu na ruskom jeziku, a brojni saveti pomoći će im da brže steknu sigurnost u korišćenju ruskog jezika.

Na kraju lekcija u udžbeniku nalaze se projekti za rad u grupi, dodatni tekstovi za čitanje i vežbanja koja pripremaju učenike za polaganje međunarodno priznatog sertifikata ТРКИ. Na kraju udžbenika nalazi se pregled ruske gramatike i rusko-srpski rečnik koji se sastoji iz dva dela. U prvom delu reči i izrazi su navedeni po lekcijama u kojima se javljaju, a u drugom delu nalaze se sve reči i izrazi koji se javljaju u udžbeniku, poređani po azbučnom redu.

Autor Kristine Amštajn- Baman, Ulf Borgvart, Monika Broš i dr.
ISBN T9788677628727
EAN 867762872X
Godina izdanja 2016
Izdavač Klett D.O.O
Broj stranica 116
Format i dimenzije 290 x 205 mm