Prima 6, nemački jezik za 2. razred srednje škole, udžbenik sa radnom sveskom

Prima 6, nemački jezik za 2. razred srednje škole, udžbenik sa radnom sveskom

Frederike Jin

Megdalena Michalak

Lutz Rohrmann

ISBN 9788674784082
Godina Izdanja 2016
Izdavač Data Status dostupno odmah
Cena na sajtu sa PDV-om: 1.300,00 din.
Dodaj u korpu Dodaj u listu želja
Dostupno u prodajnom objektu

Serija udžbenika Prima namenjena je učenicima gimnazija i srednjih škola koji nemački jezik uče kao drugi strani jezik.  Prima za srednje škole logičan je nastavak serije udžbenika Prima za osnovnu školu, koja učenike prati od samog početka učenja nemačkog jezika u 5. razredu. Udžbenici slede istu proverenu metodologiju i donose mnoštvo zanimljivih sadržaja primerenih uzrastu i interesovanjima učenika u srednjim školama.

Udžbenici Prima za srednje škole kreirani su specijalno za srpsko tržište i potpuno su usklađeni sa zahtevima Nastavnog plana i programa za srednje škole, kao i sa Zajedničkim evropskim jezičkim okvirom. Serija vodi ka ostvarenju nivoa B1 i namenjena je učenicima kojima je ovo peta godina učenja nemačkog jezika.

Sistematična i dosledna obrada gramatike i vokabulara praćena je mnoštvom vežbanja, tempo napredovanja prilagođen je realnim mogućnostima učenika, a savremene i zanimljive teme i tekstovi kreirani su tako da zainteresuju i motivišu sve učenike. Radna sveska je integrisana sa udžbenikom, a sastavni deo kompleta je i audio CD koji sadrži kompletan audio-materijal iz udžbenika i vežbe izgovora. Na kraju udžbenika nalazi se dvojezični rečnik.

Udžbenici Prima su idealna podrška za pipremu DSD ispita!

 

Udžbenik sa radnom sveskom je odobrilo Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja rešenjem broj 650-02-237/2015-06.

  • Sadržaj
  • Elektronski dodatak
  • Detalji
  • Utisci korisnika
Autor Frederike Jin, Megdalena Michalak, Lutz Rohrmann
ISBN 9788674784082
EAN 8674784089
Godina izdanja 2016
Izdavač Data Status
Broj stranica 121
Format i dimenzije 210x280mm, mek povez