Ganongov Pregled medicinske fiziologije

Ganongov Pregled medicinske fiziologije

Kim E. Baret

Skot Bojtano

Suzan M. Barman

Hedvin L. Bruks

Prevodioci Mirko Rosić i dr.

Glavni redaktor Vladimir Lj. Jakovljević

ISBN 9788677601027
Godina Izdanja 2015
Izdavač DON VAS dostupno odmah
Cena sa PDV-om: 3.300,00 din.
Dodaj u korpu Dodaj u listu želja
Dostupno u prodajnom objektu

Sažet, savremen i klinički značajan pregled medicinske fiziologije koji zaslužuje poverenje generacija studenata i lekara.

Više od četrdeset godina Ganongov Pregled medicinske fiziologije znatno doprinosi razumevanju fiziologije čoveka i fiziologije sisara. Na zanimljiv i privlačan način u njemu su sažeto obrađene sve važne teme bez narušavanja smisla i razumljivosti. Sadrži više detaljno objašnjenih i korisnih podataka po strani od bilo kog drugog sličnog udžbenika.

Ganongov Pregled medicinske fiziologije je detaljno ažuriran i predstavlja najsavremenija istraživanja i dostignuća iz bitnih oblasti, kao što su: hroničan bol, fiziologija reproduktivnog sistema i acido-bazna homeostaza. Dvadeset četvrto izdanje Ganongovog Pregleda medicinske fiziologije sadrži primere iz kliničke medicine kako bi se slikovito objasnili bitni pojmovi iz fiziologije. Bez obzira na to da li ste student kome je potreban izuzetan udžbenik za sticanje licence, ili ste lekar koji želi da održi korak sa medicinskom fiziologijom koja se neprekidno menja, ova knjiga će vam biti od velike koristi.

  • Sadržaj
  • Elektronski dodatak
  • Detalji
  • Utisci korisnika
Autor Kim E. Baret, Skot Bojtano, Suzan M. Barman, Hedvin L. Bruks, Prevodioci Mirko Rosić i dr., Glavni redaktor Vladimir Lj. Jakovljević
ISBN 9788677601027
EAN 8677601023
Godina izdanja 2015
Izdavač DON VAS
Broj stranica 753
Format i dimenzije 210 x 274mm, mek povez