Kako svet funkcioniše

Kako svet funkcioniše

Kristijana Dorion (Christiane Dorion)

Beverli Jang (Beverley Young)

ISBN 9788674783832
Godina Izdanja 2016
Izdavač Data Status dostupno odmah
-20%
Cena na sajtu sa PDV-om: 1.968,00 din. 2.460,00 din. ušteda: 492,00 din.
Dodaj u korpu Dodaj u listu želja
Dostupno u prodajnom objektu

Prelistajte knjigu

Kako je nastao život? Zašto su nestali dinosaurusi? Da li se zemlja pomera ispod naših stopala? Zašto pada kiša? Koliki je ugljenični otisak hamburgera?

Odgovarajući na mnoga pitanja, ova interaktivna i motivišuća knjiga upoznaje najmlađe čitaoce sa planetom Zemljom - od Velikog praska, nastanka života i dinosaurusa do klimatskih i ekoloških promena sa kojim se danas suočava. Svojim sadržajem i pristupom, autorka Kristijana Dorion ne samo da daje objašnjenja na pitak i uzrastu prilagođen način, već podstiče decu da odgovorno razmišljaju o ljudskom uticaju na našu planetu.

Knjigu je na originalan i veoma bogat način ilustrovala Beverli Jang, dok kreativni tim izdavačke kuće Templar Publishing stoji iza savršeno izvedenih 3D animacija ključnih procesa i pojava poput kruženja vode u prirodi, uragana, lanca ishrane, ili nastanka zemljotresa usled različitih tipova pomeranja tektonskih ploča. Uz 3D animacije, knjiga obiluje i dodacima za izvlačenje i podizanje koji doprinose boljem razumevanju prikazanih prirodnih pojava.

Knjiga Kako svet funkcioniše (Praktični vodič za upoznavanje sa našom čudesnom planetom) dobitnik je nagrade Kraljevskog društva Velike Britanije za najbolju edukativnu dečju knjigu u 2011. godini. Nominovana je za druge brojne nagrade.  Prevedena je na 15 jezika.

Za sve one koji žele da znaju više, ova knjiga je idealan dodatak obaveznim školskim udžbenicima iz predmeta koji se bave prirodom i geografijom.

Pogledajte kratak video prikaz knjige
 

 

  • Sadržaj
  • Elektronski dodatak
  • Detalji
  • Utisci korisnika
Autor Kristijana Dorion (Christiane Dorion), Beverli Jang (Beverley Young)
ISBN 9788674783832
EAN 867478383X
Godina izdanja 2016
Izdavač Data Status
Broj stranica 20
Format i dimenzije 254 x 275 mm, tvrd povez, 3D iskakalice, dodaci za podizanje i izvlačenje