Pazi kojeg vuka hraniš

Pazi kojeg vuka hraniš

Kenan Crnkić

ISBN 9788674784198
Godina Izdanja 2015
Izdavač Data Status dostupno odmah
-20%
Cena na sajtu sa PDV-om: 712,00 din. 890,00 din. ušteda: 178,00 din.
Dodaj u korpu Dodaj u listu želja
Dostupno u prodajnom objektu

Pazi kojeg vuka hraniš je jedna od najpopularnijih knjiga za lični razvoj iz Data Status asortimana. Čitateljke i čitaoci je opisuju kao otrežnjujuću, a istovremeno lako čitljivu i snažno motivišuću. 

Sreća je retka stvar koja se umnožava kad se deli, objašnjava nam kroz knjigu Pazi kojeg vuka hraniš popularni autor Kenan Crnkić, doktor ekonomije i predavač na prestižnim univerzitetima u SAD, Madridu i Sarajevu.

  • Sadržaj
  • Elektronski dodatak
  • Detalji
  • Utisci korisnika

Pazi kojeg vuka hraniš – motivaciona knjiga koja se lako čita

Knjiga Pazi kojeg vuka hraniš druga je knjiga Kenana Crnkića, napisana sada već prepoznatljivim stilom, koji pruža potpunu lakoću čitanja. 

Oduševljenje onih koji su već imali priliku da je pročitaju, kao i brojne pozitivne kritike, komentari i reakcije šire medijske javnosti, samo su neki od razloga zašto je ova knjiga postala kultni balkanski bestseler, baš kao i Crnkićev prvi mega hit 7 tajni uspeha.

Knjiga je napisana jednostavnim jezikom. Prava je riznica pozitivnih i korisnih saveta koji podstiču motivaciju. Pazi kojeg vuka hraniš je knjiga koja se čita u jednom dahu. Njoj ćete se uvek sa zadovoljstvom vraćati, pronalazeći na njenim stranicama, iz različitih uglova, odgovore na najvažnija životna pitanja.

Pazi kojeg vuka hraniš - popularna knjiga o istinskoj sreći

Sreća je retka stvar koja se umnožava kada se deli.

Ovo je knjiga o istinskoj sreći i o tome kako je pronaći, postići i trajno zadržati u životu.

Svi imamo pravo na sreću, ali nas tome niko ne uči, dok se u školskom sistemu o tome ne govori. U knjizi 'Pazi kojeg vuka hraniš' dao sam odgovor na pitanje kako se postaje srećan, uz podsećanje da je život 10% onoga što nam se događa i 90% toga  kako na to reagujemo, ističe autor.

Brilijantne i neobične priče iz knjige Pazi kojeg vuka hraniš lako se pamte i prepričavaju. Knjiga ima sjajan početak koji će vas zainteresovati i efektan kraj koji će vas naterati na razmišljanje i kada završite sa čitanjem. Ovo su samo neki od razloga zašto ovu knjigu jednostavno nije moguće ispustiti iz ruku i zbog kojih ćete poželeti da je poklonite i drugima, iskreno i od srca.

Suštinska poruka knjige Pazi kojeg vuka hraniš

Esencija knjige je u čuvenoj drevnoj priči o tome kako svako od nas u sebi ima dva vuka – dobrog i zlog. Dok se oni međusobno bore, možemo stati na stranu jednog od njih.  

Kojeg vuka vi hranite? 

Omogućite da dobri vuk pobedi tako što ćete svaki dan birati kojeg ćete hraniti. Zamislite da u svakom trenutku, pre nego što reagujete, možete birati da li će vaša reakcija učiniti da budete srećni ili nesrećni. 

Ovo je knjiga koje će vas kroz različite motivacione poruke i poučne priče naučiti upravo toj veštini. Čitalačka publika tvrdi da vas samo čitanje knjige Pazi kojeg vuka hraniš može učiniti sretnim.

Pokušajte i ulepšajte sebi dan, ali i mnoge koje za njim dolaze. Obradujte sebe knjigom Pazi kojeg vuka hraniš! Lako i brzo je poručite online ili posetite Data Status knjižaru, u ulici 27. marta 43, i knjižaru Akademija, na adresi Knez Mihailova 35. Čekamo vas!

Autor Kenan Crnkić
ISBN 9788674784198
EAN 8674784194
Godina izdanja 2015
Izdavač Data Status
Broj stranica 141
Format i dimenzije 140 x 170mm, tvrd povez

„Dobila sam je za rođendan, a uživala sam u njenom čitanju kao da sam je sama birala. Knjiga 'Pazi kojeg vuka hraniš' naterala me je na razmišljanje. Posebno onih 77 pitanja!” – Andrijana Milošević

„Hvala Data Status knjižari jer su prepoznali vrednost ove knjige i bili njen izdavač! Ništa manje se nije ni očekivalo od autora Kenana Crnkića, njegova prethodna knjiga '7 tajni uspeha' takođe mi se odmah dopala. Ova knjiga će dugo biti ona koju ću najradije poklanjati prijateljima!” - Milan Stojanović

„Najbolja knjiga iz popularne psihologije koju sam do sad pročitala! Jedna od onih kojoj ćete se stalno vraćati. Svaka preporuka za 'Pazi kojeg vuka hraniš'!” – Lidija Tadić

„Sad razumem odakle su sve one motivacione poruke koje stalno čitam na Fejsbuku! Ova knjiga je prava riznica mudrosti i saveta koji zaista podstiču sreću.” – Milena Joksimović

„Inače ne volim popularnu psihologiju, a ni pisce koji se trude da o tome pišu, tako da se njihove knjige 'gutaju' za par dana, a ova knjiga, iako je baš takva, stvarno je nešto posebno. Naročito mi je drago što je autor sa Balkana. Svaka preporuka!” – Milutin Čupić

„Ko voli motivacione poruke, poslovice i izreke – voleće i 'Pazi kojeg vuka hraniš'. Pročitao sam je brzo, sadržaj teče. Ne mogu da kažem da mi je promenila život, ali definitivno je pozitivno uticala na način na koji razmišljam i reagujem na spoljne faktore.” – Omer Berić