Pazi kojeg vuka hraniš

Pazi kojeg vuka hraniš

Kenan Crnkić

ISBN 9788674784198
Godina Izdanja 2015
Izdavač Data Status dostupno odmah
-25%
Cena sa PDV-om: 592,50 din. 790,00 din.
Dodaj u korpu Dodaj u listu želja
Dostupno u prodajnom objektu

Knjiga ”Pazi kojeg vuka hraniš” druga je knjiga ovog izuzetno popularnog autora napisana sada već prepoznatljivim stilom koji odiše lakoćom čitanja. Oduševljenje onih koji su već imali priliku da je pročitaju, kao i veliki broj pozitivnih kritika, komentara i reakcija šire medijske javnosti najbolja su preporuka da i ova knjiga postaje kultni balkanski bestseler, baš kao i Crnkićev prvi megahit "7 tajni uspeha".

Knjiga je napisana jednostavnim jezikom, prepuna je pozitivnih i korisnih saveta koji proizvode specifičan oblik instant motivacije, koji će vas navesti da je pročitate u jednom dahu, ali i da joj se uvek iznova sa zadovoljstvom vraćate pronalazeći uvek i iznova na njenim stranicama, iz različitih uglova, odgovore na najvažnije od svih pitanja.

Brilijantne i neobične priče koje se lako pamte i prepričavaju, sjajan početak koji će vas zainteresovati i efektan kraj koji će vas naterati na razmišljanje dugo nakon što završite sa čitanjem samo su neki od razloga zašto ovu knjigu jednostavno nije moguće ispustiti iz ruku i zašto ćete poželeti da je poklonite i drugima, iskreno i od srca.

Sreća je retka stvar koja se umnožava kada se deli.

Ovo je knjiga o sreći.

Kako je pronaći, postići i trajno zadržati u našim životima.

Ovo je knjiga čije vas samo čitanje može učiniti sretnim.

Pokušajte!

  • Sadržaj
  • Elektronski dodatak
  • Detalji
Autor Kenan Crnkić
ISBN 9788674784198
EAN 8674784194
Godina izdanja 2015
Izdavač Data Status
Broj stranica 141
Format i dimenzije 140 x 170mm, tvrd povez