Le Nouveau Taxi 1, udžbenik, francuski jezik za 1. razred srednje škole

Le Nouveau Taxi 1, udžbenik, francuski jezik za 1. razred srednje škole

Gay Capelle

Robert Menand

ISBN 9788674783856
Godina Izdanja
Izdavač Data Status trenutno nema na zalihi / rok isporuke 30-60 dana
Cena na sajtu sa PDV-om: 2.019,00 din.
Obavesti me kada ovaj proizvod postane dostupan.
Dodaj u listu želja
Dostupno u prodajnom objektu

Le nouveau taxi! je udžbenički komplet namenjen učenicima srednjih škola koji vodi do dostizanja nivoa B1 prema Zajedničkom evropskom jezičkom okviru, dok je evaluacija usaglašena sa ispitom DELF.

Le nouveau taxi! se lako koristi, ciljevi i ishodi su jasno definisani, kako za učenike tako i za nastavnike. Svaka lekcija započinje nekim zvučnim ili pisanim dokumentom u vezi sa temom. Razumevanje ide od opšteg do detaljnog. Nastavne celine u kojima je zastupljena tematika bliska iskustvu i interesovanju mladih imaju ujednačenu strukturu, a rad se obavlja po ustaljenim etapama. Jezičko-komunikativna građa raspoređena je u dvanaest širih segmenata-modula sa po četiri nastavne celine. Istaknuta je veza između govornih činova i jezičkih aktivnosti na početku svakog modula. Primenjen je induktivni pristup gramatici: uočavanje pravilnosti, objašnjenje o građenju i upotrebi, primena pravila kroz vežbanja.

Novinu predstavlja rečnik u aneksu udžbenika, jer su reči i izrazi grupisani tematski (ishrana, fizički opis, okolina, sport, grad i slično). 

  • Sadržaj
  • Elektronski dodatak
  • Detalji
  • Utisci korisnika
Autor Gay Capelle, Robert Menand
ISBN 9788674783856
EAN 8674783856
Godina izdanja
Izdavač Data Status
Broj stranica 0
Format i dimenzije 210x297mm, mek povez