Programiranje Android aplikacija

Programiranje Android aplikacija

James Talbot

Justin McLean

ISBN 9788679913746
Godina Izdanja 2014
Izdavač CET dostupno odmah
Cena na sajtu sa PDV-om: 1.485,00 din.
Dodaj u korpu Dodaj u listu želja
Dostupno u prodajnom objektu

Praktični priručnik za izdradu Android aplikacija

 

Knjiga Programiranje Android aplikacija će vam pomoći da savladate programiranje u Androidu tako što ćete praviti potpuno funkcionalne aplikacije od samog početka. Korišćenjem Android 4.3 razvojnih alata rešavaćete realne probleme sa kojima se svaki Android programer susreće, i naučićete najbolje tehnike kako biste bili uspešni u razvoju aplikacija za mobilne telefone.

 

Ovaj priručnik, koji je idealan za programere koji ili imaju malo ili nemaju uopšte iskustva sa Androidom, ali koji imaju osnovno iskustvo sa Java programskim jezikom, vas uči kroz pažljivo pripremljene vežbe sa osvrtom na ceo razvojni proces. Autori ove knjige James Talbot i Justin McLean vode vas kroz izradu prave biciklističke aplikacije za mobilne telefone koja pokriva sve, od merenja pređene kilometraže, do planira­nja rute. Svako poglavlje nadograđuje vaše znanje, korak po korak, tako da na kraju imate aplikaciju koja funkcioniše u potpunosti.

 

Usput ćete dobiti praktično iskustvo u pisanju koda koji se može pokrenuti na velikom broju uređaja, a da i dalje maksimalno koristi najnovije Android mogućnosti. Takođe ćete otkriti i isprobana rešenja za realne probleme do kojih povremeno dođe u Android okruženjima, od nepreciznih podataka senzora do neispravne baterije uređaja – što su realni problemi koje ostale knjige o Androidu uglavnom ignorišu.

  • Sadržaj
  • Elektronski dodatak
  • Detalji
  • Utisci korisnika
Autor James Talbot, Justin McLean
ISBN 9788679913746
EAN 867991374X
Godina izdanja 2014
Izdavač CET
Broj stranica 420
Format i dimenzije 16.5 x 23.5 cm