Matematika 8, zbirka zadataka za redovnu i dodatnu nastavu

Matematika 8, zbirka zadataka za redovnu i dodatnu nastavu

Branko Jevremović

Ljubomir Vuković

Jovan Ćuković

ISBN 9788662710161
Godina Izdanja
Izdavač Škola Plus dostupno odmah
-60%
Cena na sajtu sa PDV-om: 304,00 din. 760,00 din. ušteda: 456,00 din.
Dodaj u korpu Dodaj u listu želja
Dostupno u prodajnom objektu

Izvanredna pomoć roditeljima u radu sa decom i učenicima za samostalno utvrđivanje i unapređenje znanja iz matematike, kao i pripremu za kontrolne i pismene zadatke! Radite sa svojom decom po principima Matematičkog društva Arhimedes!

I pored obaveznog udžbenika i zbirke zadataka, pred roditeljima i učenicima je izazov efikasnijeg i temeljitijeg savladavanja gradiva, pa su dodatne zbirke zadataka i udžbenici idealna pomoć u ovom procesu koji zahteva svež pristup prilagođen nivou znanja i afinitetima dece. Takođe, nastavnici na kontrolnim i pismenim zadacima uobičajeno daju zadatke iz različitih zbirki i udžbenika koji nisu deo udžbeničkog kompleta na kom se radi na časovima, upravo da bi podstakli širinu razmišljanja kod učenika.

Seriju jedinstvenih zbirki zadataka i udžbenika iz matematike izdavačke kuće Škola Plus, koje je odobrilo Ministarstvo prosvete, potpisuju nastavnici sa dugogodišnjim iskustvom u prosveti i radu sa nadarenom decom i ljubiteljima matematike u okviru Matematičkog društva Arhimedes

Autori su sastavili ovu zbirku sa dovoljnim brojem zadataka koji su složeni po odgovarajućim lekcijama od lakših ka težim, postupno, poštujući poznate didaktičko-metodičke principe.

Izvestan broj "provokativnih" zadataka koji služe za dodatnu nastavu i motivaciju učenika, dat je tako da se "razlamanjem ideje" dolazi do rešenja u nekoliko koraka pomažući time učeniku da neosetnije prihvati misaoni napor koji prati usvajanje težih matematičkih sadržaja.

Zbirka je u prethodnim izdanjima, naročito u izdanju Arhimedesa, tematski složena, jezički i terminološki uređena i sa detaljnim podsetnicima za odgovarajuće teme.

 

  • Sadržaj
  • Elektronski dodatak
  • Detalji
  • Utisci korisnika
Autor Branko Jevremović, Ljubomir Vuković, Jovan Ćuković
ISBN 9788662710161
EAN 8662710166
Godina izdanja
Izdavač Škola Plus
Broj stranica 221
Format i dimenzije 205 x 265mm, mek povez